Υγιεινή διατροφή για την Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου προσέχει την διατροφή της σε καθημερινή βάση.
Η μέρα της τραγουδίστριας ξεκινάει με αβγά ποσέ με λίγο αχλάδι και δυο φρυγανιές ή δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα, αμύγδαλα και σταφίδες. Για σνακ επιλέγει μια μερίδα σταφύλια. Το μεσημέρι τρώει μακαρόνια με τυρί και σάλτσα ή πρωτεϊνη με πατάτα ή ρύζι ή βραστά λαχανικά. Τέλος, για βραδινό τρώει δυο φρυγανιές με τυρί ή γιαούρτι με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ