Η Μπουλέ, ο Δήμαρχος πατέρας της και η δημοσιότητα
Showbiz

Η Μπουλέ, ο Δήμαρχος πατέρας της και η δημοσιότητα

Η Νάντια Μπουλέ, έχει έρθει σε επαφή με την δημοσιότητα όχι μόνο λόγω του επαγγέλματός της αλλά και λόγω της επιλογής του πατέρα της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Φοβόταν η ίδια μη συνδέσουν το όνομά της με το «η κόρη του Δημάρχου»; «Ο μπαμπάς μου κατέβηκε στις εκλογές , αργότερα, όταν είχα τελειώσει πια το σχολείο» απαντάει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ

-Μια απροσεξία σας ή μια κουβέντα παραπάνω μπορεί να φέρει τον πατέρα σας σε δύσκολη θέση;

«Δεν σου κρύβω ότι το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όχι ότι θα του δημιουργήσω πρόβλημα, αλίμονο! Υπήρξαν φορές που χρησιμοποίησαν το όνομά μου για ο,τι μπορείς να φανταστείς σε σχέση με τον πατέρα μου. Βλακώδη επιχειρήματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά εξώφυλλο σε εφημερίδα: «Έγινε μήνυση για ξυλοδαρμό στον πατέρα της Μπουλέ από κάποιον πολιτικό του αντίπαλο». Η μήνυση, όμως, δεν αφορούσε αυτόν, αλλά κάποιον από την παράταξή του. Καταλαβαίνεις τι μαυρίλα βγαίνει από το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Τελικά εκδικάστηκε η υπόθεση, αθωώθηκε ο μπαμπάς μου και έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Η απόφαση του δικαστηρίου, φυσικά, δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved