Το σοκαριστικό video με τον «Δαίμονα», ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού και η επώνυμη που γέννησε τον Ιούνιο και είναι πάλι έγκυος
Showbiz

Το σοκαριστικό video με τον «Δαίμονα», ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού και η επώνυμη που γέννησε τον Ιούνιο και είναι πάλι έγκυος

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πλούσια θεματολογία. Πάμε να δούμε ποια θέματα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον. 


Σάλος γίνεται με μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε ανώνυμα σε site παραφυσικών φαινόμενων του εξωτερικού. Σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια νοσοκόμα, η οποία είδε την μαύρη φιγούρα, που η ίδια χαρακτήρισε «δαίμονα», σκαρφαλωμένη πάνω στο κρεβάτι ασθενούς που νοσηλευόταν στην εντατική.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τάσος Χαλκιάς με την Μυρτώ από το «Κάτω Παρτάλι», δηλαδή την Βασιλική Τρουφάκου; Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε από πού γνωρίζει την τηλεοπτική του κόρη.

Επιτέλους είδαμε τους coaches στο The Voice μετά από οκτώ επεισόδια να φοράνε διαφορετικά ρούχα. Όπως είπε και η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της αν της δινόταν η ευκαιρία θα άλλαζε κάθε τρεις και λίγο ρούχα... όμως για οκτώ επεισόδια την είδαμε να φορά ένα μαύρο απλό μακό μπλουζάκι και ένα παντελόνι!

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό είναι πασίγνωστη ηθοποιός και αν δεν αλλάξει το βαρύ κλίμα ανάμεσα στην ίδια και τον αρραβωνιαστικό της, το πιθανότερο είναι ότι το ζευγάρι θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στον χωρισμό.

Μανούλα για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η μελαχρινή καλλονή και «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα ο γιος της δεν έχει γίνει ακόμα ενός έτους και εκείνη πριν προλάβει να γεννήσει το πρώτο παιδί έμεινε ξανά έγκυος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved