Η Ελένη έβαψε τα Πασχαλινά της αυγά… παστέλ! Δείτε πως θα τα φτιάξετε κι εσείς!
Περά από τις παραδόσεις, που θέλουν κατακόκκινα τα Πασχαλινά αυγά η Ελένη Μενεγάκη φέτος τα έβαψε σε παστέλ αποχρώσεις και είναι πραγματικά ενθουσιασμένη!
«Το έκανα και εγώ και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος από αυτόν που μας έδειξε η Άννα Μαρία. Θα ξανακάνουμε τα ίδια αυγά! Είναι συγκλονιστικά εύκολα και επιτυχημένα! Ούτε να πασαλειβόμαστε, ούτε τίποτα!», είπε στην εκπομπή της! Θέλετε κι εσείς να κάνετε την διαφορά; Ιδού η συνταγή!
Αυγά
Αλάτι
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
Χρώματα ζαχαροπλαστικής
2 κουταλιές σούπας λευκό ξύδι
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ