Showbiz

Μαγγίρα: «Εννοείται πως θα ξαναπαντρευόμουν αν έβρισκα τον κατάλληλο»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τη κόρη της αφού ο πρώην σύζυγός της μένει στο εξωτερικό ενώ δήλωσε αν θα ξαναπαντρευόταν.

Αισθάνθηκα κάποια φορά ανεπαρκής σε κάτι;

«Και να αισθάνθηκα, η ζωή είναι...ζωή, είναι η μεγαλύτερη δασκάλα, μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Ευχαριστώ τη ζωή γι' αυτά που μου έχει δώσει, τα δύσκολα και τα εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα επιλέγει το δύσκολο δρόμο, ίσως από ένστικτο. Ο δύσκολος δρόμος, επειδή με κάνει να υπερβαίνω τον εαυτό μου, με εξελίσσει. Δεν πρόλαβα να φοβηθώ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Το πιο δύσκολο είναι να κρατηθεί η ισορροπία των ρόλων γιατί να πρέπει κάνω το μπαμπά και τη μαμά. Πρέπει να διαχειριστώ με μια αρμονία τα πράγματα».

Ο μεγάλος όγκος ευθύνης που έχεις να διαχειριστείς με το μεγάλωμα της είχε επίπτωση στην προσωπική σου ζωή;

«Θα τον επέλεγα υποσυνείδητα γιατί από μικρή αναλάμβανα όγκους ευθύνης. Για να δοκιμαστώ κι άλλο; Γιατί μου αρέσει το δύσκολο; Γιατί με βάζω σε πρόκληση συνέχεια; Δεν ξέρω».

Έχεις σκεφτεί να «ξαναφτιάξεις» τη ζωή σου, με κάποιο γάμο ενδεχομένως;

«Εννοείται, αλλά να μην τρέχουμε μέχρι εκεί. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο, να συνοδοιπορήσει. Αν θα γίνει επίσημο ή όχι, δεν έχει σημασία, η ουσία μετράει. Φυσικά, κι αν γίνει με το καλό».

Θα έκανες ένα παιδί ακόμη;

«Βέβαια, ένα μόνο; Κι άλλα πολλά θα ήθελα, θέλει από μικρή αδελφάκι η κόρη μου και μου το ζητάει».

Πηγή: Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved