«Έχω κάθε στιγμή στο μυαλό μου τον Παντελή»
Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου ήταν εκείνος που υπέγραψε την ενορχήστρωση και στο καινούργιο κομμάτι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη «Άλλη μια ευκαιρία», το βιντεοκλίπ του οποίου κυκλοφόρησε την περασμένη Τετάρτη, καταγράφοντας ρεκόρ προβολών στο YouTube.
O ίδιος, μάλιστα, εμφανίζεται και στο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε στην Αράχοβα πριν από λίγο καιρό και προστέθηκαν σε αυτό εμβόλιμα πλάνα του Παντελή από παλιότερα γυρίσματα που είχε κάνει μαζί του ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
«Το κλίμα στο γύρισμα ήταν μια παλέτα μεικτών συναισθημάτων. Από τη μία, υπήρχε μεγάλη λύπη για την απώλεια και αυτό αποτυπώθηκε στα πρόσωπα όλων μας, από την άλλη, μια τρομερή διάθεση και ενέργεια επίσης από όλους τους συντελεστές για δημιουργία. Θέλαμε όλοι να τον τιμήσουμε όπως έπρεπε και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλες αυτές τις καρδιές των ανθρώπων που περιμένουν καρτερικά ένα καινούργιο τραγούδι του» συνεχίζει ο Ρουσσέτος, μιλώντας στην «Espresso».
Στο γύρισμα ήταν και ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ή Φίλιος, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι. «Οι σχέσεις μου με τον Φίλιο, όπως και με όλη την οικογένεια, είναι άριστες. Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκεί για να επιβλέπει. Είναι τα μάτια της οικογένειας κι έτσι πρέπει να γίνεται» επισημαίνει ο leader των 15 50.
Ο ίδιος συνεχίζει μέχρι σήμερα να ενορχηστρώνει μόνος του τα ντέμο που άφησε πίσω του ο Παντελής. «Το κομμάτι που βγήκε τώρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου και κουβεντιάζαμε με τον Παντελή να το φτιάξουμε αρκετό καιρό πριν. Μας πρόλαβαν όμως τα γεγονότα, όποτε έμεινα μόνος μου. Τώρα πια κάθομαι και κάνω αυτό που κάναμε παρέα, να φτιάχνω δηλαδή τα τραγούδια του στο στούντιο, χωρίς όμως να μπορώ να ζήσω όλο το υπόλοιπο: τις πλάκες που κάναμε στο στούντιο, τη ζέστη στην ψυχή που νιώθαμε όταν αρχίζαμε να φτιάχνουμε ένα τραγούδι, τα μηνύματα και τα e-mails που στέλναμε ο ένας στον άλλον όλο το βράδυ για τις αλλαγές που θέλαμε να κάνουμε. Τώρα όλα γίνονται ανορθόδοξα. Αρχίζω με μια φωνή και μια κιθάρα από πρόχειρα ντέμο που είχαμε κάνει και το χτίζω ανάποδα. Δηλαδή, εκτός από την ανυπόφορη έλλειψη και τον πόνο, πρέπει να σκέφτομαι και τρόπους για το πώς θα φέρω εις πέρας αυτό το έργο» εξομολογείται ο ροκάς