Showbiz

Καλομοίρα: «Μετά τα παιδιά θέλεις να νιώσεις σέξι»

Τον λόγο για τον οποίο αποκαλεί «ήρωα» το σύζυγο της αλλά και για το πώς νιώθει με την εικόνα της μετά τη γέννηση των παιδιών της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καλομοίρα.

«Θέλει το καλό μου, είναι πάντα ειλικρινής, μου έκανε το χατίρι και ήρθαμε στην Ελλάδα γιατί ήξερε ότι ήθελα να κάνω το "Rising Star", είναι καλός πατέρας, τον θαυμάζω, είναι αγαπητός στους συνεργάτες και τους φίλους του, είναι δυνατός στη δουλειά του και στοργικός με την οικογένεια του. Δεν έχω το πάνω χέρι εγώ στο σπίτι. Είμαστε 50/50. Ξέρεις, στην Αμερική δεν τους αρέσει μια γυναίκα να κάθεται σπίτι, να μαγειρεύει και να ασχολείται με τα παιδιά. Εμένα μου αρέσει. Αλλά είμαι και μια νέα δυναμική γυναίκα»

Νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια ως γυναίκα μετά τη γέννηση των παιδιών της ή έχει αφεθεί με τις φόρμες στον ρόλο της νοικοκυράς; «Μετά τα παιδιά θέλεις να νιώσεις σέξι. Σε έχει δει ο άντρας σου με παραπάνω κιλά. Ποτέ δεν τρόμαξε με τα κιλά. Όταν βάζω έναν στόχο τον πετυχαίνω. Ίσως φοβήθηκε προς στιγμήν ο Γιώργος, γιατί είχα πάρει πάρα πολλά κιλά με τις εγκυμοσύνες. Γυμνάστηκα πολύ. Άλλαξα τη διατροφή μου. Μαγειρεύω όλα τα φαγητά πιο υγιεινά. Στο σπίτι σίγουρα θα είμαι με φόρμες και τζιν, αλλά και ρουζ θα φορέσω και τα μαλλιά μου θα φτιάξω. Νιώθω ότι οι μύες μου έχουν σφίξει με τη γυμναστική. Απλώς ακολουθώ υγιεινό τρόπο ζωής. Είμαι μια κανονική γυναίκα. Δεν μπόρεσα ποτέ να υιοθετήσω τη συμπεριφορά της ντίβας και της σταρ», λέει στο Πρώτο Θέμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved