Έλενα Ασημακοπούλου: «Νιώθω έτοιμη να μεγαλώσω την οικογένειά μου»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: «Νιώθω έτοιμη να μεγαλώσω την οικογένειά μου»

Νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου, η οποία, έπειτα από περίπου δύο χρόνια εσωστρέφειας, ατενίζει πλέον το µέλλον µε αισιοδοξία.

«Τα τελευταία δύο χρόνια συνέβησαν διάφορα και ήµουν πολύ πεσµένη ψυχολογικά. Τώρα, όµως, νιώθω πάλι έτοιµη να µεγαλώσω την οικογένειά µου. Θα ήθελα παρά πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στην κόρη µου! Μου το ζητάει, αλλά το θέλουµε και εµείς», δηλώνει η ηθοποιός στη Real. Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια τις προσπάθειες που κατέβαλαν µε τον σύζυγό της, πρώην διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Οι προσπάθειες δεν ευδοκίµησαν και αυτό επιβάρυνε ιδιαίτερα την Ελενα ψυχολογικά. Αποφασισµένη πλέον να διώξει µακριά τις αρνητικές σκέψεις και αφοσιωµένη στον στόχο της, απολαµβάνει την υποστήριξη που δέχεται τόσο από τον Μπρούνο όσο και από τη µικρή κόρη τους Μαρία-Ροζάρια.
Η καθηµερινότητά της είναι τόσο γεµάτη, που και η ίδια απορεί πώς προλαβαίνει να είναι σε όλα συνεπής. «Με ρωτούσαν όλα αυτά τα χρόνια πού µπορούν να βρουν τα παπούτσια µου. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να δηµιουργήσω το eshop: www.scarpiamo.gr. Είµαι πολύ χαρούµενη για την καινούργια µου δραστηριότητα», λέει η ηθοποιός, που «τρέχει» η ίδια το διαδικτυακό κατάστηµα. Περνάει τα πρωινά της σε έναν ειδικά διαµορφωµένο χώρο στα βόρεια προάστια, προκειµένου να οργανώσει τις παραγγελίες και τις αποστολές µαζί µε την αδερφή της, Σµαράγδα.
∆εν πρόκειται, ωστόσο, για το ντεµπούτο της ηθοποιού στον επιχειρηµατικό τοµέα, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια διατηρεί κατάστηµα παπουτσιών στον Ωρωπό. Ωστόσο η υποκριτική παραµένει η µεγάλη αγάπη της και του χρόνου θα παίξει ξανά σε παράσταση για παιδιά στο θέατρο «Ανεσις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved