Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Η πιο γλυκιά μελωδία της ζωής του, η γυναίκα του και η οικογένειά του

Μπορεί το τελευταίο διάστηµα ο Γιώργος Θεοφάνους να δούλευε νυχθηµερόν για την παράσταση «Έλα», στην οποία συµπράττει µε τον χαρισµατικό Τάκη Ζαχαράτο και την παρουσιάζουν εδώ και λίγες ηµέρες στο «Baraonda Music Hall», αλλά και για πολλά άλλα projects που «τρέχει», όµως στο... τέλος της ηµέρας πάντα βρίσκει χρόνο για τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Βίλλυ. Ίσως να είναι και αυτό το µικρό µυστικό που κρατούν µόνο για τους ίδιους και το οποίο ευθύνεται για την ευτυχισµένη σχέση που µοιράζονται για παραπάνω από µία δεκαετία.

Μετά από τόσα χρόνια και τρία υπέροχα παιδιά που έχουν αποκτήσει, οι δυο τους διατηρούν µια ουσιαστική και αγαπησιάρικη σχέση.
Όποιος τους συναντά σε εξόδους τους µπορεί να διακρίνει την ερωτική ατµόσφαιρα που επικρατεί ανάµεσά τους, η οποία δεν παραπέµπει σε παντρεµένο ζευγάρι χρόνων. Κάτι ανάλογο συνέβη και πριν από µερικά βράδια, όταν οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα αγαπηµένο τους στέκι στο Κολωνάκι, το «Mayor», για να δειπνήσουν, σύμφωνα με τη real.
Κουρασµένος αλλά ήρεµος και µόνιµα χαµογελαστός, ο αγαπηµένος µουσικοσυνθέτης είχε µάτια µόνο για τη σύζυγό του, τον άνθρωπο που εµπιστεύεται πιο πολύ από τον καθέναν. «Είναι ο πιο αυστηρός κριτής µου σε ό,τι και αν κάνω», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του, όµως έσπευσε να προσθέσει πως αυτό τον βοηθά να κάνει σωστές επιλογές στη δουλειά του.
Σε εκείνο που έχει δοθεί απόλυτα και αγόγγυστα ο Γιώργος Θεοφάνους, πάντως, είναι στον ρόλο του πατέρα για τα τέσσερα παιδιά του, τα τρία που έχει αποκτήσει µε τη Βίλλυ και τον µεγαλύτερο γιο του Αγγελο, που έχει αποκτήσει µε την Ευρυδίκη. Για τον αγαπηµένο µουσικοσυνθέτη οι πιο όµορφες στιγµές της ηµέρας είναι αυτές που περνάει µαζί µε τα αγαπηµένα του πρόσωπα και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, µε την όµορφη οικογένεια που έχει δηµιουργήσει: «Είµαστε χαρούµενοι, ευτυχισµένοι, ευγνώµονες για ό,τι µας συµβαίνει. Εχουµε τρία παιδιά µαζί, για τα οποία δουλεύουµε και παλεύουµε και οι δύο, όπως κάθε ελληνική οικογένεια µε τη βοήθεια του Θεού».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved