Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Η Επίδαυρος δεν είναι όνειρό µου»

Η Νάντια Μπουλέ νιώθει σαν να γεννήθηκε για το μιούζικαλ, γι' αυτό και δεν είναι όνειρό της η Επίδαυρος

Στον επόµενο τόνο «Tell me on a Sunday» και δη στα αγγλικά. Ξεκινάς από το Αµστερνταµ και ακολουθούν Ελλάδα και Κύπρος. Πες µου την ιστορία αυτού του κοριτσιού.

Ναι, η πρώτη µας στάση θα είναι στο Άµστερνταµ στις 17 Μαΐου και είµαι τόσο ενθουσιασµένη όσο και αγχωµένη γι’ αυτό. Είναι η πρώτη φορά που θα αναµετρηθώ µε ένα εντελώς ξένο κοινό, που δεν µε έχει ξαναδεί ή ξανακούσει ποτέ. Είναι ένας µουσικός µονόλογος που έγραψε ο Andrew Loyd Weber και µιλά για την ιστορία ενός κοριτσιού από την Αγγλία που ταξιδεύει µέχρι τις ΗΠΑ για να βρει τον έρωτα. Μπλέκει, όµως, σε διάφορες περιπέτειες, τις οποίες το κοινό µαθαίνει µέσα από τα γράµµατα που γράφει στη µητέρα της. Είναι ένα γλυκόπικρο έργο, ντυµένο µε µαγικές µελωδίες και όµορφο τέλος.

Εσύ µπορεί να λες πως «δεν πρόκειται για διεθνή καριέρα», αλλά αυτή η εξόρµησή σου εκτός Ελλάδας µπορεί να σου ανοίξει πόρτες διεθνώς. ∆εν σε κεντρίζει η ιδέα;

Με κεντρίζει πολύ η ιδέα να ζω στην Ελλάδα και να µου δίνεται η ευκαιρία να κάνω τόσο ωραία πράγµατα έξω. Ο όρος «διεθνής καριέρα», όµως, προϋποθέτει αυτές οι ευχάριστες εκπλήξεις να είναι η συνεχής επαγγελµατική σου ενασχόληση, µε όποιες θυσίες και δυσκολίες αυτό συνεπάγεται.

Εχεις ρίξει το βάρος σου στα µιούζικαλ. Υπάρχουν κάποια µιούζικαλ στα οποία ονειρεύεσαι να παίξεις;

Υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά αυτή την περίοδο σκέφτοµαι µόνο τη Σάντι!

Σε κεντρίζουν και άλλα είδη θεάτρου; Θα ήθελες, για παράδειγµα, να ασχοληθείς µε το αρχαίο δράµα; Ονειρεύεσαι την Επίδαυρο;

Με ενδιαφέρει το µουσικό θέατρο και πάνω σε αυτό δουλεύω. Συνεπώς η Επίδαυρος δεν είναι όνειρό µου, καθώς δεν φιλοξενεί µουσικά θεάµατα. Παρ’ όλα αυτά ως θεατής µαγεύοµαι από την ενέργεια του χώρου κάθε φορά που πηγαίνω και µπορώ να καταλάβω την επιθυµία των περισσότερων ηθοποιών κλασικού ρεπερτορίου να παίξουν εκεί.

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved