Στράτος Τζώρτζογλου: Θα ντυθεί γαμπρός ως άλλος Ζορμπάς! Οι προετοιμασίες και η επιθυμία για παιδί
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Θα ντυθεί γαμπρός ως άλλος Ζορμπάς! Οι προετοιμασίες και η επιθυμία για παιδί

Τον Ιούνιο ντύνεται γαμπρός και θέλει να χορέψει με τους καλεσμένους του συρτάκι, όπως ακριβώς και ο Άλαν Μπέιτς με τον Άντονι Κουίν στον θρυλικό «Αλέξη Ζορμπά».

Στην παραλία του Σταυρού, στα Χανιά της Κρήτης, θα αναβιώσουν σκηνές-σταθμοί στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστές θα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η όμορφη αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα.

«Το μυστήριο θα γίνει σε κλειστό κύκλο, αλλά στη συνέχεια το γλέντι θα φιλοξενηθεί στην ίδια παραλία όπου είχε γυριστεί η συγκεκριμένη σκηνή, όπου και θα είναι όλοι καλεσμένοι», λέει με ενθουσιασμό ο αγαπημένος Ελληνας ηθοποιός, ο οποίος στην πολύχρονη πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλες μορφές του καλλιτεχνικού χώρου, από τον «δάσκαλο» Κάρολο Κουν και τον Μίνωα Βολανάκη, μέχρι τον Ζυλ Ντασέν, τον Παντελή Βούλγαρη, τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και τον Μιχάλη Κακογιάννη.

Οι μελλόνυμφοι, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017, θα ενώσουν τις ζωές τους για πάντα ενώπιον Θεού και ανθρώπων, καθώς, όπως αποκαλύπτει στη Realnews ο ηθοποιός, στο πρόσωπο της Σοφίας συνάντησε τη γυναίκα που μπορεί πλέον να πορευτεί μαζί της στη ζωή.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεις την κατάλληλη σύντροφο που θα σε ολοκληρώσει και είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεται κανείς τη ζωή του με έναν άνθρωπο και να υπάρχει συνεργασία ανάμεσά τους», τονίζει.

Και ως επιτυχημένος μπαμπάς, όπως τουλάχιστον τον χαρακτηρίζουν όσοι συναναστρέφονται τον γιο του, Αλκιβιάδη, ο οποίος φέτος τελειώνει το πανεπιστήμιο και τις σπουδές του πάνω στο σενάριο, στη σκηνοθεσία και στιςκινηματογραφικές παραγωγές, δεν θα έλεγε όχι, αντιθέτως θα το επεδίωκε να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

«Ο Αλκιβιάδης δεν κυνηγάει τα όνειρά του, τα διαμορφώνει. Γιατί το κυνήγι δημιουργεί φόβο, αμφιβολία και ανασφάλεια. Οταν τα διαμορφώνεις, μπαίνεις δημιουργικά και τα φτιάχνεις», λέει περήφανος για τον γιο που έχει αποκτήσει με τη σεναριογράφο και ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου. Και συνεχίζει: «Ο ρόλος του μπαμπά δεν είναι για ένα διάστημα. Οι σχέσεις ρέουν, οπότε πρέπει να είσαι συνειδητά μέσα σε αυτό. Για τον γιο μου έκανα και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μπήκα συνειδητά στον ρόλο του πατέρα και αυτό δεν με αποτρέπει από το να μπω ξανά. Θα έχω μεγάλη διαφορά από το νέο παιδί. Αν, όμως, έρθει και αποκτήσω -ευλογημένο να είναι- επειδή, λόγω επαγγέλματος, διαθέτω μια νεανικότητα και μια παιδικότητα, πιστεύω ότι θα μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι νέος μπαμπάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved