Άγριες Μέλισσες: Αυτό δεν το ξέραμε! Πρωταγωνιστής φτιάχνει κοσμήματα για τη γυναίκα του!
Άγριες Μέλισσες: Πώς θα σας φαινόταν αν σας αποκαλύπταμε ότι πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, εκτός από πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι καθηγητής Φυσικής και έχει και το δικό του εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων πουν έχουν για παραλήπτη μόνο τη γυναίκα του;
Το αποκαλύπτει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς ο οποίος είναι και μία από τις τελευταίες προσθήκες στο καστ των Άγριων Μελισσών!
Ο λόγος για τον Λεωνίδα Χρυσομάλλη ο οποίος, όπως παρακολουθούμε στη σειρά υποδύεται τον Κίμωνα Παπαστεργίου, δικηγόρο της Δρόσως που θα αναλάβει και την υπόθεση της Ασημίνας στο θέμα της διεκδίκησης του μικρού Σέργιου.
Ο ηθοποιός έχει τρεις μεγάλες αγάπες, την υποκριτική, τη φυσική την οποία και διδάσκει αφού είναι καθηγητής αλλά και τα κοσμήματα που δημιουργεί μόνος του για να κοσμούν τις εμφανίσεις της συζύγου του. Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος για αυτές τις τρεις μεγάλες αγάπες του...
Βλέπατε τις «Άγριες μέλισσες» και πριν μπείτε στο καστ;
«Φυσικά και νομίζω ότι η επιτυχία της σειράς έγκειται στο γεγονός ότι έχουμε μια ωραία ιστορία, μια συγγραφική ομάδα που βάζει στο στόμα των συναδέλφων ένα εκπληκτικά όμορφο λόγο που αγγίζει τα όρια της λογοτεχνίας, σασπένς, δράση και συναίσθημα τα οποία είναι πολύ όμορφα ζυγισμένα. Επίσης υπάρχει ένα κράμα παλιών και νέων ηθοποιών που έχουν την καθαρή ματιά της πρώτης ανάσας στην υποκριτική. Το να φτερουγίζει η καρδιά σου όταν παίζεις. Αυτό που αρκετοί ηθοποιοί έχουν χάσει ανεπιστρεπτί και με τους οποίους δεν αισθάνομαι συνάδελφος καθώς προσπαθώ να διατηρώ μια παιδικότητα και να έχω τη φλόγα της επιθυμίας σε ό,τι κάνω και να ανανεώνω τα εκφραστικά μου μέσα. Το θέμα στη δουλειά μας είναι να μην είσαι προβλέψιμος και να μην παίζεις με μανιέρα».
Υπάρχουν όμως και οι συμπεριφορές αλαζονείας από τους σταρ συναδέλφους σας...
«Η αλήθεια είναι ότι στον χώρο δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις που φτάνουν κάποιους σε σημεία περίεργης συμπεριφοράς με αποτέλεσμα ένας ολόκληρος χώρος, ο οποίος θεωρητικά είναι αγνός, να μολύνεται. Αυτά γίνονται εξαιτίας της έπαρσης ενός σταρ συστεμ που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Στη δουλειά μου είμαι αντιστάρ. Όταν ένα σύστημα συντηρεί και αναπαράγει συγκεκριμένα μοντέλα θα υπάρξει αδιαφορία, αλαζονεία, βεντετισμοί που οδηγούν τους ανθρώπους σε χαμηλής δόνησης συναισθήματα τα οποία δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Η υποκριτική δεν μας έχει ανάγκη. Είμαστε απλά φορείς της. Είμαι ευτυχής που ασχολούμαι με τρία πράγματα τα οποία είναι ταυτόχρονα και μεγάλες μου αγάπες, με την υποκριτική, τη φυσική, είμαι καθηγητής αυτής της επιστήμης, και τη χειροτεχνία καθώς φτιάχνω κοσμήματα για τη γυναίκα μου».
Οπότε είστε πολυτεχνίτης.
«Έχω ένα εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας που λέγεται "Καλλιτέχνες" και υπάρχει μια ομάδα υποκριτικής υπό την ευθύνη μου και κάνουμε παραστάσεις. Τώρα δουλεύουμε τις "Τρεις αδελφές" και το "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" και περιμένουμε να ανοίξουμε από την καραντίνα για να τις παρουσιάσουμε. Το μότο του εργαστηρίου είναι ότι δεν υπάρχουν όροι. Είναι ένας χώρος έκφρασης που δονείται. Υπάρχει αίσθηση ελευθερίας που είναι στηριγμένη στην αυτοπειθαρχία».
Και παράλληλα είστε καθηγητής. Είναι αλληλένδετη η επιστήμη σας με την υποκριτική;
«Απολύτως καθώς ως καθηγητής καλείσαι να μεταδώσεις τη γνώση και αυτό σε ωθεί στο να χρησιμοποιήσεις όλα τα εκφραστικά σου μέσα για να καταλάβει το παιδί. Αυτό συμβαίνει και με τους θεατές. Καλείσαι να μεταφέρεις το συναίσθημα του ρόλου. Μέσα από τους ήρωές μας ζούμε τις ζωές των άλλων και όλο το κλασικό ρεπερτόριο είναι διαδρομές ζωής. Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν επαγγελματίες ηθοποιοί που δεν ξέρουν τις τραγωδίες. Δεν γνωρίζω τα πάντα αλλά αγωνίζομαι πολύ. Δεν διεκδικώ δάφνες, όμως είμαι ένας άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ».
Πηγή: TV 24