Η Ελένη Μενεγάκη μετά τα Πασχαλινά κουλουράκια φτιάχνει τάρτα φράουλας και «ρίχνει» το Instagram
Η νέα ασχολία της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν ξαναμπεί στα τηλεοπτικά πλατό είναι μυρωδάτη και νόστιμη!
Η Ελένη Μενεγάκη λάτρεψε τη μαγειρική ή μάλλον πολύ περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και πλέον μοιράζεται τις συνταγές της στο Instagram.
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να μην είναι μαζί μας μέσα από την εκπομπή της ώστε να μοιραστεί τις δικές της συνταγές, ωστόσο το κάνει μέσω social media και γίνεται πανικός!
Μετά την υπέροχη συνταγή της για Πασχαλινά Κουλουράκια, μπήκε στην κουζίνα κι ετοίμασε την πιο μυρωδάτη, αφράτη και φρουτένια τάρτα ή αλλιώς πάστα φλώρα.
«Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
Όπως σας είχα πει πριν μερικές μέρες, έφτιαξα μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή!
Ένα εύκολο γλυκό που μπορείτε να το σερβίρετε και στο πασχαλινό τραπέζι!
Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε», έγραψε η ίδια κι έδωσε την συνταγή
Για την συνταγή θα χρειαστείς
- 1 κεσεδάκι μαλακό βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 αβγά
- λίγο κονιάκ
- 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
- Μαρμελάδα της επιλογή μας
Η Ελένη μας έδειξε καρέ καρέ την συνταγή της και όπως φαίνεται είναι τέλεια
Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια. Αν δεν τα έχεις φτιάξει δες πάλι τα υλικά της
Για τη συνταγή της θα χρειαστείς:
- βιτάμ
- μαστίχα
- ζάχαρη
- μέλι
- ξύσμα πορτοκάλι
- αυγό
- γάλα
- αλεύρι