Μακρυγιάννη: Το κορίτσι με τις juicy καμπύλες δίνει καρέ καρέ το διατροφολόγιό της για κορμί…θεϊκό
Τα γαλαζοπράσινα μάτια σε συνδυασμό με το αγαλματένιο της κορμί έχουν κατατάξει την Ντόρα Μακρυγιάννη σε μια από τις πιο σέξι νέες παρουσίες στην εγχώρια showbiz.
Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Ντόρα Μακρυγιάννη είδε τις μετοχές της στην υποκριτική να εκτοξεύονται στα ύψη, γι' αυτό και φέτος φέρνει τον «Ήλιο» στα απογεύματα των τηλεθεατών.
Αν και διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, όπως παραδέχεται, δεν ακολουθεί κάποιο αυστηρό μοντέλο διατροφή.
«Αγαπώ πολύ τους υδατάνθρακες. Μπορώ να ζω πίτσες, μακαρόνια και ζυμάρια. Είναι κάτι που θέλω να αλλάξω, δεν είμαι καλά με αυτό. Ναι μεν τρώω φρούτα, ξηρούς καρπούς καθημερινά, αλλά δεν παύω να ζω με υδατάνθρακες», έχει πει σε συνέντευξη της. Την καλύτερη ζυγαριά για εκείνη αποτελούν τα ρούχα της, ενώ όταν βλέπει τον δείκτη της ζυγαριάς της να ανεβαίνει, περιορίζει τις ποσότητες του φαγητού.
Οσο για τη γυμναστική, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων την έχει περιορίσει σημαντικά.
«Έκανα πολλά χρόνια μπαλέτο και χορό, αλλά το έχω σταματήσει. Όταν σπούδαζα στο Εθνικό Θέατρο έκανα και ξιφασκία», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντόρα Μακρυγιάννη.
Το πρόγραμμα διατροφής της
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΡΩΙΝΟ: Ψωμί με ταχίνι και μέλι.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Ρόφημα με αβοκάντο και μπανάνα.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 φιλέτο σολομού ψητό, βραστή σαλάτα με πατάτα,
μπρόκολο, καρότο.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 γιαούρτι 2% & κανέλα & 1 μήλο.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Μπροκολόσουπα & τυρί.
ΤΡΙΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: Δημητριακά με γάλα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Μπισκότα.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Χυλοπίτες με μανιτάρια, σκόρδο και λεμόνι.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Φυσικός χυμός πορτοκάλι.
ΒΡΑΔΙΝΟ: : Τσιπούρα με πράσινη σαλάτα.
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: 2 φρυγανιές χωρίς ζάχαρη με μέλι και μαρμελάδα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 μανταρίνια.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Όσπρια με μια φέτα μαύρο ψωμί και 5 ελιές.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 2 κομμάτια μαύρη σοκολατίτσα
ΒΡΑΔΙΝΟ: .Σούπα με λαχανικά.
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΡΩΙΝΟ: 2 φρυγανιές με λίγο βούτυρο και μέλι.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:: 1 ρυζογκοφρέτα.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Όσπρια με μια φέτα μαύρο ψωμί και 5 ελιές.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 κουταλιά φυστικοβούτυρο.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Σαλάτα πολύχρωμη με πρωτεΐνη και τυρί.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΡΩΙΝΟ: Αυγά με αβοκάντο και τυρί.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 μπάρα δημητριακών.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 κριτσίνια ολικής άλεσης και 60 γρ. ανθότυρο.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 γιαούρτι με φρούτα.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι.
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΡΩΙΝΟ: Δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα και ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1-2 φιστίκια Βραζιλίας, 2 φέτες ανανά.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 μερίδα πατάτες φούρνου, σαλάτα μπρόκολο, 1 μερίδα παρμεζάνα, 4 ελιές.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 γιαούρτι 2%, κανέλα, 2 κ.σ. κράνμπερις.
BΡΑΔΙΝΟ: Τόνος σε λάδι ή νερό, σαλάτα ρόκα-καρότο-μαϊντανό-κόλιανδρο, 3 καρύδια.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ: 1 φρυγανιά με 1 ασπράδι αυγού, 1 φλ. φυσικό χυμό.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 μπριζόλα μοσχαρίσια, 1/2 φλ. ρύζι μπασμάτι.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 φρούτο.
ΒΡΑΔΙΝΟ: 100, γρ. ψητό κοτόπουλο με σαλάτα.
Πηγή: Εγώ