Γενέθλια για την Βίκυ Καγιά: Έγινε 43 χρονών και δημοσίευσε αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι!
Showbiz

Γενέθλια για την Βίκυ Καγιά: Έγινε 43 χρονών και δημοσίευσε αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι!

Η Βίκυ Καγιά κλείνει σήμερα τα 43 και είναι στα καλύτερά της!

Το πρώην μοντέλο ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Dancing with the Stars, αφού τη νέα σεζόν δεν θα είναι στο GNTM, ενώ θα συνεχίσει και την παρουσίαση του shopping star!

Η Βίκυ έχει γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς ρετούς και φίλτρα μιας και δεν τα χρειάζεται αφού διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

«Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά. Τα ψηλά. Τα χαμηλά. Τις ευλογίες. Τα μαθήματα. Τις αποτυχίες. Τις επιστροφές. Τα πάντα», έγραψε ποζάροντας χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της για τη σιλουέτα της: «Η διατροφή μου έχει πολλές σαλάτες και φρούτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γεύση έχουν τα λιπαρά. Όλα χρειάζονται, και οι πίτσες και τα σουβλάκια και τα γλυκά, αλλά δεν μπορεί αυτά να είναι η καθημερινή μας διατροφή»!

Και είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι το μυστικό μου για να μην παχαίνω είναι ότι τρώω κάθε δύο ώρες. Έτσι, από τη μία ποτέ δεν πεινάω πολύ και δε γίνομαι λαίμαργη και από την άλλη ο μεταβολισμός μου δουλεύει διαρκώς.»

Μία συνηθισμένη ημέρα η Βίκυ τρώει:

Για πρωινό βραστά αυγά με ψωμί και γαλοπούλα ή δημητριακά ή κρουασάν

Πριν το μεσημέρι ένα μήλο ή μια μπανάνα

Μετά από 2 ώρες ένα σαντουιτσάκι ή δυο παξιμάδια

Νωρίς το απόγευμα μία σαλάτα

Το βράδυ τρώει το κυρίως γεύμα, το οποίο το μαγειρεύει πάντα εκείνη. Μπορεί να είναι κοτόπουλο με σαλάτα, ζυμαρικά, ριζότο με μανιτάρια, οτιδήποτε...

«Είμαι τυχερή γιατί επειδή δεν έχω καταπονήσει τον μεταβολισμό μου δουλεύει καλά. Θεωρώ κακό κάθε τι extreme. Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να μετράω θερμίδες. Προσέχω όμως να τρωω σωστά – ποιοτικά. Γίνεται πια αυτόματα. Τρώω τα πάντα της μεσογειακής διατροφής.» είχε πει στο shape!

Στα 43 της είναι στα καλύτερά της και τρανή απόδειξη η φωτογραφία με μπικίνι ανήμερα των γενεθλίων της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved