Λύγισε η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τον Κυριαζή: «Θα μας λείψει πολύ, ήταν σπουδαίος άνθρωπος»
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο gossip-tv.gr για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή.
Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια και μάλιστα αφορμή για τη γνωριμία τους είχε σταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος της νεαρής -τότε- ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του "Έχω κλάψει" κατά το οποίο και ήρθαν πιο κοντά. Βέβαια ο "μύθος" λέει ότι η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ πριν από το συγκεκριμένο τραγούδι και πως αυτό ουσιαστικά γράφτηκε από τον Κυριαζή για τη Βάναν Μπάρμπα. Δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω:
Η σχέση αυτή έληξε άδοξα όμως οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν καλές σχέσεις καθώς όπως έλεγαν τότε τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός, είχαν αγαπηθεί πολύ.
«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές» είχε παραδεχτεί η Βάνα Μπάρμπα σε παλιότερη συνέντευξή της η οποία είναι συντετριμμένη μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής.
Η αγαπημένη ηθοποιός «λύγισε» μιλώντας μας και με τρεμάμενη φωνή και συγκίνηση μας είπε:
«Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που "χάθηκε". Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ήμασταν πολύ τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε. Μας αφιέρωσε ένα κομμάτι της ζωής του. Όσοι ήμασταν δίπλα του ήμασταν ευλογημένοι. Ιδιαίτερα η γυναίκα που ήταν δίπλα του, η Σοφία, ήταν ο στυλοβάτης του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα πάψω ποτέ να μιλάω για εκείνη. Γνώρισα έναν σπουδαίο άνθρωπο, σπουδαία προσωπικότητα, σπουδαίο συνθέτη, θα μας λείψει πολύ...».
Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.
Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική. Στην διάρκεια της ζωής του το όνομά του συνδέθηκε και με την κατασκευή επίπλων.
Σε ηλικία 12 ετών πήρε μία χειροποίητη κιθάρα κι άρχισε να προσπαθεί μέσα από αυτήν, να μάθει τις νότες. Πέντε χρόνια αργότερα, έπαιζε με ένα μικρό rock συγκρότημα σε καφετέριες και ζαχαροπλαστεία της εποχής.
Δημιουργός και μέλος του Συγκροτήματος «Πρόκες» (1972) και προηγουμένως, των Συγκροτημάτων «Mirabilis Zalapa» και «What a pity». Κατόπιν έφυγε για σπουδές στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε, στράφηκε προς τη λαϊκή μουσική.
Ο δίσκος που φέρει τον τίτλο της μεγάλης επιτυχίας του «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» (1992) έγινε «πλατινένιος», ξεπερνώντας τις 125.000 αντίτυπα!
Οι τελευταίοι δίσκοι του: «Επιτυχίες» (1994), «Η αγάπη είναι μία» (1994, «χρυσός» δίσκος των 30.000 αντιτύπων), "Χαμένος Νικητής" (1995), «Άλλο τί θέλω, άλλο τι μπορώ» (1997). Τα γνωστότερα τραγούδια αυτών των δίσκων: «Οι απέναντι που πληρώνουν έναντι», «Ημεροβίγλι», κ.λπ.
Διαβάστε επίσης:
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής
Χρήστος Κυριαζής: Τα «όχι» των δισκογραφικών εταιριών και η μεγάλη γνωριμία με τον Μάνο Χατζιδάκι
Χρήστος Κυριαζής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μουσική και το τραγούδι που του ζήτησε ο Δάντης