«Οι Άθικτοι»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ακάδημος με πολλές επώνυμες παρουσίες (photos)
Showbiz

«Οι Άθικτοι»: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ακάδημος με πολλές επώνυμες παρουσίες (photos)

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Οι Άθικτοι" στο θέατρο Ακάδημος, με πληθώρα εκλεκτών καλεσμένων από τον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο έργο, που στόχο έχει να περάσει στο κοινό διάφορα κοινωνικά μηνύματα, αλλά και μαθήματα ζωής. Συγκεκριμένα, εξυμνεί το νόημα της αληθινής φιλίας και των συναισθημάτων, αφού παρουσιάζει δυο φαινομενικά εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι μην έχοντας κανένα κοινό απολύτως, είναι εκείνοι που στο τέλος γίνονται οι πιο αχώριστοι φίλοι.

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, η οποία είναι βασισμένη στο βραβευμένο αριστούργημα «Οι Άθικτοι» των Olivier Nakache & Ιric Toledano.

Ο Αντώνης Καρυστινός, η Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Σταύρος Καλλιγάς, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Μιχάλης Ψαλίδας είναι πραγματικά η ομάδα της επιτυχίας, για μια παράσταση που ενδέχεται ο κόσμος να αγκαλιάσει πολύ ζεστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Οι Άθικτοι» είχαν εννέα υποψηφιότητες στα γαλλικά Βραβεία Σεζάρ και απέσπασαν δεκάδες βραβεία και διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.Το θεατρικό έργο έχει παρουσιαστεί με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, στην Αγγλία, την Αμερική, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ιταλία και άλλες τριάντα χώρες του κόσμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μπόγδανος: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας (photos)

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους στο Σύνταγμα (photos)

Πυλαρινός - Χατζηθεοδώρου: Όσο πάει, ο έρωτάς τους φουντώνει όλο και περισσότερο! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved