Μιχάλης Μιχαλακίδης: «Με την υποκριτική δεν ήθελα να ασχοληθώ, γιατί βαριόμουν να μαθαίνω τα λόγια»
Showbiz

Μιχάλης Μιχαλακίδης: «Με την υποκριτική δεν ήθελα να ασχοληθώ, γιατί βαριόμουν να μαθαίνω τα λόγια»

Δύο χρόνια τώρα απολαμβάνουμε τον Μιχάλη Μιχαλακίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάνατο».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική και αν έχει ανασφάλειες, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που κάθε έξι μήνες πρέπει να ψάχνεις για δουλειά.

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς επαγγελματικά με την υποκριτική;

Με την υποκριτική δεν ήθελα να ασχοληθώ, γιατί βαριόμουν να μαθαίνω τα λόγια. Όμως, από τότε που ήμουν μικρός, πάντα με διάλεγαν να κάνω διάφορα σκετσάκια, στα οποία τα πήγαινα καλά, και αυτό είχε μείνει στο υποσυνείδητο μου. Μεγαλώνοντας, δεν ήμουν κανένας σπουδαίος μαθητής και βρέθηκα σε ένα σχολείο όπου κάποιοι συμμαθητές μου ήταν αθλητές, άλλοι υπέροχοι μαθητές και εγώ ήμουν κάπως αόρατος. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησε μια διαδικασία να φτιάξουμε μια θεατρική ομάδα στο σχολείο, συμμετείχα και τα πήγαινα πολύ καλά, με αποτέλεσμα να μου δίνουν κι άλλους ρόλους. Τελειώνοντας το σχολείο, μπήκα σε μια θεατρική ομάδα ενός πανεπιστημίου και ένιωθα ότι αυτό το κάνω καλά αλλά και ότι περνούσα όμορφα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Το περιβάλλον μου, ξέρεις αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κομβικές στιγμές της ζωής σου και σε σπρώχνουν να ακολουθήσεις ένα δρομάκι, με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις, και έτσι πέρασα στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, και είπα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου, γιατί το κάνω καλά.

Ανασφάλειες έχεις, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που κάθε έξι μήνες πρέπει να ψάχνεις για δουλειά;

Ναι, και αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω πώς το κάνουν. Έχω μιλήσει με πάρα πολύ σπουδαίους ηθοποιούς που δεν είχαν τόσο μεγάλο θέμα ανασφάλειας, τουλάχιστον από τη δική μου οπτική, και μου είπαν ότι αυτό είναι κάτι που το κατακτάς πολύ δύσκολα. Όσο καταξιωμένος κι αν είσαι, όση συνέχεια κι αν έχει η δουλειά που κάνεις. Βέβαια, καθημερινά έχεις ανασφάλειες. Για παράδειγμα, πηγαίνεις και κάνεις μια πρόταση στη δουλειά για μια σκηνή, ή αναρωτιέσαι αν είπες καλά τα λόγια σου. Όμως μαθαίνεις να ζεις με τις ανασφάλειες και όταν τις αγκαλιάζεις νομίζω ότι είναι καλύτερα.

Φέτος, πρωταγωνιστείς για δεύτερη χρονιά στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Πώς είναι η συγκεκριμένη συνεργασία;

Είναι δώρο. Η συνεργασία με τον Ανδρέα Μορφονιό είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί στη δουλειά. Πραγματικά, ήμουν πολύ τυχερός που μου έτυχε αυτή η συνεργασία, γιατί πρόκειται για μια κωμική σειρά και γιατί ο Ανδρέας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, θέλω να συνεργάζομαι με ωραίους ανθρώπους και να ταιριάζω μαζί τους. Ο Ανδρέας είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης και αυτό που έχει κάνει με το καστ είναι εξαιρετικό. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που συνεργαζόσαστε μεταξύ μας. Επίσης η σειρά είναι μια πολύ ωραία καθημερινή κωμωδία και έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε στην ΕΡΤ 1 και να αποτελούμε ουσιαστικά μέρος αυτής της αλλαγής σελίδας στη μυθοπλασία του κρατικού καναλιού. Όλο αυτό το πακέτο είναι υπέροχο και είναι ευλογία.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved