Κατερίνα Καινούργιου- Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Τοσκάνη, τα χαμόγελα και η στενή τους φιλία!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου- Δανάη Παππά: Το ταξίδι στην Τοσκάνη, τα χαμόγελα και η στενή τους φιλία!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Τοσκάνη και περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. 

Οι δυο τους, τον τελευταίο καιρό, έχουν δεθεί πάρα πολύ και η μιαι στηρίζει την άλλη σε κάθε νέο της βήμα, μιας και τους συνδέει μια πολύ στενή φιλία.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά αγαπάνε πολύ τα ταξίδια και όσο τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, προτιμούν να φεύγουν είτε εντός Ελλάδας σε κάποιον κοντινό προορισμό, είτε και εκτός. Τις τελευταίες ημέρες οι δυο φίλες πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην Τοσκάνη και δεν έλειψαν τα φωτογραφικά κλικ. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ανέμελες και χαρούμενες, αποδεικνύοντας το πόσο έχουν χαλαρώσει σε αυτήν τους την εξόρμηση.

Στο ταξίδι τους ακολούθησε και ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λαζάρης, ο οποίος είναι και εκείνος πολύ καλός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου. Από εκείνον μάλιστα γνώρισε και την Δανάη Παππά, με την οποία ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και πλέον οι κοινές τους εμφανίσεις γίνονται όλο και περισσότερες. Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της με την αγαπημένη της φίλη, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: "[vivi il momento]🍷Ήρθαμε για το κρασί, μείναμε για την θεα! with my girl"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved