Αθηνά Ευμορφιάδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor- Το συγκινητικό ποστ και το «ευχαριστώ»
Showbiz

Αθηνά Ευμορφιάδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor- Το συγκινητικό ποστ και το «ευχαριστώ»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες από τον Άγιο Δομίνικο, με την ίδια να κάνει λόγο για μια εμπειρία, η οποία θα της μείνει αξέχαστη για πάντα. 

Ήταν μια από τις παίκτριες, η οποία συμμετείχε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με την ομάδα των Διασήμων και ο χαρακτήρας της, αλλά και οι δηλώσεις της, είχαν σχολιαστεί αρκετά από τους τηλεθεατές.

  1. Η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει μιλήσει ανοιχτά, μετά από την αποχώρησή της, για το Survivor, αλλά και τα όλα όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο και έφερναν πολύ συχνά Μαχητές και Διασήμους σε μεγάλες εντάσεις. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά ότι οι καταστάσεις που είχαν βιώσει στο νησί ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ότι η έλλειψη φαγητού, σε συνδυασμό με την έλλειψη της επικοινωνίας, αποτέλεσαν πολύ σημαντικούς παράγοντες για την όλη ένταση.

Με μια νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η Αθηνά Ευμορφιάδη αποκάλυψε ότι έχασε πολλά κιλά στο ριάλιτι, λέγοντας ότι νιώθει τυχερή, που η τηλεόραση προσθέτει και κάποιο βάρος.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Σοκαριστικό! 😱 κοιταω ξανά και ξανά την εικόνα μου δεν πίστευα στα μάτια μου το ποσά κιλά είχα φτάσει. Όταν κοίταξα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη σοκαριστικά.μπήκα 67kg και βγήκα 58kg αν και εχω τις αμφιβολίες μου γιατί έτρωγα μέρες πριν ζυγιστώ 🤣 οπότε 10kg σίγουρα..ευτυχώς που η TV προσθέτει κιλά γιατί η Πραγματικότητα τρομάζει. Ήμουν αληθινή, σεβαστική απέναντι στους Συμπαίκτες μου. έλεγα μόνο την αλήθεια μου άργησα να ξεπεράσω τον όρο ριάλιτι ήξερα ότι θα με επηρεάσει και με επηρέασε.. μπήκα για να αγωνιστώ τίποτα παραπάνω ήξερα και ήξεραν όλοι το ποσό καλή αθλήτρια θα ήμουν εκεί!"

"Με το ψυχολογικό κομμάτι όμως δεν μπορείς να τα βάλεις όταν ηρέμησα και ήρθαν οι νίκες εγώ αποφάσισα να φύγω πίστευα ότι αυτό ήταν το σωστό…καταβαθος εκεί ήθελα να ήμουν!είχα πολλά να δώσω το ένιωθα δεν είχα Ολοκληρώσει τον στόχο μου💪🏽 θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσας που με στηρίξατε δυο φορές! που ξοδέψατε από το Στέρημα μας για να με κρατήσετε ζωντανή στο παιχνίδι. Οσους απογοήτευσα ζήτω συγνώμη! Καλή Σαρακοστή σε όλους υγεία και αγάπη στην ζωή σας!!!🙏🏽♥️"

Δείτε στην παρακάτω gallery την σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved