Showbiz

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγησή τους μετά τον δεύτερο γάμο τους

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν και δεύτερο γάμο και όπως θα δείτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, θέλησαν να κάνουν και έναν δεύτερο αμερικανικό γάμο δίπλα στην παραλία.

Εκεί μάλιστα πρόκειται να γίνει και το πάρτι που έχει σχεδιάσει το ζευγάρι για να γιορτάσει αυτή την ημέρα. Οι δυο τους ήθελαν να αφήσουν ευχαριστημένους όλους τους καλεσμένους τους που ήρθαν από διάφορα μέρη του κόσμου.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, το σκηνικό θύμιζε Χολιγουντιανή ταινία, με την διακόσμηση αλλά και το ηλιοβασίλεμα από πίσω να κάνει το τοπίο να μοιάζει μαγικό. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη της τελετής η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αντάλλαξαν μερικά τρυφερά λόγια ενώπιων όλων των καλεσμένων.

Πρώτος, ξεκίνησε ο Μάριος Καπότσης:«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά και ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται. Όπως υποστήριξε η ίδια δεν πίστευε ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved