Ποιος εργοδότης φροντίζει για την διατροφή των εργαζομένων του;
Ο καλός εργοδότης πρέπει να σκέφτεται το καλό των εργαζομένων του και να τους εξασφαλίζει ένα καλό περιβάλλον για να είναι πιο αποδοτικοί στη δουλειά τους.
Έτσι λοιπόν γνωστός επιχειρηματίας αν και πρότεινε μείωση μισθών κατά 15%σε συνάντηση που είχε με την ΕΣΗΕΑ ωστόσο φρόντισε μέχρι τότε οι εργαζόμενοι να μη μείνουν νηστικοί. Έτσι, μετά τη λήξη της σύμβασης με την εταιρεία φαγητού, ο Όμιλος υπέγραψε νέα σύμβαση που ανέθεσε το εστιατόριο των εγκαταστάσεων του «Έθνους» σε άλλη αντίστοιχη εταιρεία .
Πηγή:Real