Κέλλυ Κελεκίδου: Οι πρώτες φώτο της με μπικίνι στα 44 της χωρίς ρετούς και φίλτρα
Η Κέλλυ Κελεκίδου στα 44 της χρόνια είναι πιο fit από ποτέ και οι πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς ρετούς είναι απίστευτες!
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, να μεγαλώνει, όμως πάντα φροντίζει τον εαυτό της και τη σιλουέτα της και τρανή απόδειξη οι φετινές φωτογραφίες της με μαγιό!
Η Κέλλυ Κελεκίδου ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και φυσικά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.
Το πρόγραμμα διατροφής της Κέλλυς
Δευτέρα
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) με ½ φλιτζάνι δημητριακά προγεύματος. Δεκατιανό: 1 αχλάδι. Μεσημεριανό: Ψάρι (επιλογής σας) ψητό ή βραστό (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα επιλογής σας από λαχανικά εποχής και 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Απογευματινό: Γιαούρτι (έως 2% λιπαρά) και 1 φρούτο. Βραδινό: 1 τοστ (λευκό ή μαύρο ψωμί, χωρίς βούτυρο) με 30 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage ) και ντομάτα.
Τρίτη
Πρωινό: 1 γιαούρτι (2 % λιπαρά) με 1 φρούτο, 2 κουταλιές δημητριακά ολικής άλεσης και 1 κουταλάκι μέλι. Δεκατιανό: 3 αποξηραμένα δαμάσκηνα. Μεσημεριανό: 1 μερίδα φασολάκια ή μπάμιες ή σπανακόρυζο μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα. 60 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage) ή 30 γρ. φέτα. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 1 μικρό παξιμάδι με 30 γρ. τυρί άπαχο. Βραδινό: 1 ομελέτα (1 αβγό, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 30 γρ. τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα, λαχανικά) 1 φέτα ψωμί.
Τετάρτη
Πρωινό: 1 μικρό κουλούρι Θεσσαλονίκης με 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών. Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι ή 2 μανταρίνια. Μεσημεριανό: Κοτόπουλο ψητό ή βραστό (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα επιλογήν σας από λαχανικά εποχής με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 1 μπανάνα. Βραδινό: Βραστά κολοκυθάκια με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης.
Πέμπτη
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5 % λιπαρά) και 1 μικρή φέτα ψωμί με 1 κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα. Δεκατιανό: 2 μικρά ακτινίδια. Μεσημεριανό: Φάβα ή φακες ή ρεβίθια ή φασόλια (1 ½ κουτάλα σερβιρίσματος μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα). 60 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι Δομοκού ή τυρί τύπου cottage) ή 30 γρ. φέτα. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 2 crackers με 30 γρ. τυρί άπαχο. Βραδινό: 1 μεγάλη σαλάτα με τόνο (λαχανικά εποχής, 1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή σε λάδι στραγγισμένη) με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί.
Παρασκευή
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) με ½ φλιτζάνι δημητριακά προγεύματος. Δεκατιανό: 1 αχλάδι. Μεσημεριανό: Μακαρόνια (1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού μαγειρεμένα ή περίπου 80 γρ. ωμά) με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας μαγειρεμένη με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο. 1 κουταλιά τυρί τριμμένο ή 30 γρ. τυρί άπαχο. 1 μικρή σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μήλο τριμμένο με κανέλα. Βραδινό: 1 μπιφτέκι ψητό ή 90 γρ. ψητό κοτόπουλο ή 1 καλαμάκι κοτόπουλο. Σαλάτα επιλογήν από λαχανικά εποχής και 1 κουταλάκι ελαιόλαδο.
Σάββατο
Πρωινό: 1 μικρό κουλούρι Θεσσαλονίκης με 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών. Δεκατιανό: 1 μικρό πορτοκάλι. Μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια ψητά ή 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα (ωμή ή βραστή). Απογευματινό: Γιαούρτι έως 2% λιπαρά και 1 φρούτο. Βραδινό: 1 φρουτοσαλάτα (2-3 φρούτα) με 1 γιαούρτι (2% λιπαρά) και 1 κουταλιά δημητριακά ολικής άλεσης.
Κυριακή
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) και 1 μικρή φέτα ψωμί με 1 κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: Σούπα λαχανικών (καρότο, κολοκύθι, σέλινο, πατάτα) - ελεύθερη ποσότητα. 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης. Απογευματινό: 2 μικρά ακτινίδια. Βραδινό: Μανιτάρια ψητά (ελεύθερη ποσότητα). Σαλάτα πράσινη με 30 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage), 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, όπως είχε δημοσιεύσει και το περιοδικό ΕΓΩ!
Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και θα εντυπωσιαστείτε!