Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Τα 4 μυστικά για άψογη σιλουέτα και τέλειο δέρμα
Showbiz

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Τα 4 μυστικά για άψογη σιλουέτα και τέλειο δέρμα

Με το ταλέντο αλλά και την γήινη ομορφιά της, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών που δεν χορταίνουν να την παρακολουθούν.

Η ηθοποιός μετά από ένα ξένοιαστο καλοκαίρι στο πλευρό του συντρόφου της Θανάση Τότσικα και των φίλων της επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσει και στα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού».

Κι επειδή ως γνωστόν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, γνωρίζοντας πως το καλοκαίρι της η επιδερμίδα όλων με τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας ταλαιπωρείται, αποφάσισε να εφαρμόσει τέσσερα κόλπα που θα την κάνουν να λάμψει ξανά.

Για το πρόσωπο

Έτσι, εδώ και μερικές μέρες η 29χρονη ηθοποιός λέει ξανά «ναι» στις μάσκες ενυδάτωσης, τις οποίες εφαρμόζει στη διάρκεια του μπάνιου, μιας και τότε οι πόροι της επιδερμίδας ανοίγουν και γίνεται πιο εύκολη η απορρόφηση των συστατικών του προϊόντος. Επιπλέον μια φορά την εβδομάδα κάνει πίλινγκ στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή, των ματιών επειδή είναι πολύ λεπτή.

Για το σώμα

Όπως απέδειξαν και οι φωτογραφίες με μαγιό που δημοσίευσε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο μετά το καλοκαίρι το περιποιείται ακόμη περισσότερο.

Για να αποφύγετε το ξεφλούδισμα και την τροχιά όψη της επιδερμίδας που είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης η απολέπιση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε την ανανέωση των κυττάρων, να τονώσετε το δέρμα και να το προετοιμάσετε για την ενυδάτωση.

Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες μέρες μετά την επιστροφή της από τις διακοπές της επιλέγει αφρούς πίλινγκ, αποφεύγοντας τις ευαίσθητες περιοχές όπως το στήθος. Έπειτα μετά την απολέπιση απλώνει πάντα την ενυδατική της κρέμα.

Για τα μαλλιά

Μπορεί τα μαλλιά της μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο να ταλαιπωρήθηκαν, όμως πλέον εφαρμόζει μάσκες πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες βιταμίνες έλαια φρούτων, αιθέρια έλαια.

Όλα αυτά ενισχύουν την δομή της κερατίνης εμποδίζουν τα σπασίματα, λειαίνουν τα μαλλιά και τους δίνουν λάμψη. Ακόμη, μετά από κάθε λούσιμο εφαρμόζει ενυδατικό κοντίσιονερ, ενώ για να αυξάνει την απόδοση της μάσκας θρέψης ή επανόρθωσης την απλώνει σε νωπά μαλλιά, και τα τυλίγει με μια μεμβράνη και από πάνω με μία πετσέτα βρεγμένη την οποία έχει ζεστάνει στο φούρνο μικροκυμάτων.

Το μεγάλο μυστικό

Για ενυδάτωση στο μάξιμουμ η Χριστίνα ρίχνει ένα φλιτζάνι Β ελαιόλαδο και ένα φλιτζάνι γάλα με όλα τα λιπαρά στην μπανιέρα της και μουλιάζει εκεί για 10 - 15 λεπτά. Εναλλακτικά, ρίχνει λάδι στο σφουγγάρι της και κάνε μασάζ σε όλο το σώμα.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved