Τίμος Ζαχαράτος: 14+1 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τον σεφ
Ο Τίμος Ζαχαράτος μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και τον γνωρίσαμε λίγο καλύτερα. Ο αγαπημένος σεφ ήταν άκρως αποκαλυπτικός.
Ο ίδιος, εκμυστηρεύτηκε μερικά πράγματα για τη ζωή του που ίσως κάποιοι μέχρι και σήμερα δεν τα γνώριζαν.
Γεννήθηκα: Στην Πάτρα.
Την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!» κάνει ξεχωριστή: Η χημεία που έχουμε μεταξύ μας ως ομάδα, το ωραίο κλίμα που επικρατεί και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.
Σε αυτή τη συνεργασία απολαμβάνω: Το οικείο κλίμα, τον χώρο και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συντελεστές και ότι ξυπνάω το πρωί για να πάω στη δουλειά με ευχαρίστηση.
Τον ελεύθερο χρόνο μου: Ασχολούμαι με την εταιρεία μου, που δραστηριοποιείται στη συμβουλευτική μαγαζιών εστίασης, και φυσικά με τα σκυλάκια μου.
Θάλασσα ή βουνό: Προτιμώ το βουνό.
Το αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα: Το χωριό μου, τα Δένδρα Φαρσάλων, όπου εκεί μεγάλωσα και έχω απίστευτες αναμνήσεις.
Δεν θα έκανα ποτέ ξανά: Θα τα έκανα όλα ξανά γιατί από όλα κάτι πήρα.
Η αγαπημένη μου ταινία: «Ο νονός».
Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Οι άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ.
Το αγαπημένο μου φαγητό: Δεν έχω αγαπημένο φαγητό.
Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: Ένας σεφ μού είχε δώσει μία συμβουλή που έχει να κάνει πιο πολύ με τη ζωή: «Όσο ο σκούφος μεγαλώνει σε αυτό που κάνουμε, τόσο το κεφάλι μας πρέπει να χαμηλώνει προς τη γη». Προσπαθώ να το τηρώ στο μέγιστο.
Δεν συγχωρώ με τίποτα: Αν κάποιος δεν με σέβεται με τον ίδιο σεβασμό που του δείχνω.
Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Τα πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.
Οι στόχοι μου για τη φετινή σεζόν: Ένας από τους στόχους μου είναι να παρουσιάσω ακόμη πιο προσιτές, εύκολες και οικονομικές συνταγές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Άλλα επαγγελματικά σχέδια: Ετοιμάζω στούντιο στο οποίο θα μαγνητοσκοπώ εκπομπές για το μαγειρικό σάιτ μου. Επίσης σ΄αυτό θα μπορούν να μαθητεύουν όσοι θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν. Θα είναι σαν μια μικρή ακαδημία.
Πηγή: My tv