Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν από τέσσερα χρόνια
Showbiz

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν από τέσσερα χρόνια

Ήταν Αύγουστος του 2020 όταν ο Δάνης Κατρανίδης έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση.

Ο ηθοποιός είχε δώσει το «παρών» στο θέατρο Βράχων και είχε απαθανατιστεί με τους πρωταγωνιστές μετά το τέλος της παράστασης «Οιδίπους». Έδειχνε ευτυχισμένος που είχε βρεθεί σε γνώριμα μέρη που ουκ ολίγες φορές είχε «καταθέσει» την ψυχή του.

«Το θέατρο είναι στην κυριολεξία το άλλο μου μισό. Η μισή ζωή μου, αν όχι το 1/3, είναι το θέατρο και η τηλεόραση. Μέσα από αυτό υπάρχω, μέσα από αυτό με αναγνωρίζει ο κόσμος, μέσα από αυτό ζω, γιατί έχω την τύχη και θεωρώ ότι είναι ευλογία να κάνεις αυτό το οποίο σου αρέσει, να αρέσεις και στους άλλους και να ζεις από αυτό!», είχε πει ο ηθοποιός.

Έκτοτε δεν τον είδαμε σε άλλη δημόσια εμφάνιση με τα δημοσιεύματα για την περιπέτεια της υγείας του να πληθαίνουν.

Ο ηθοποιός είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη το προπερασμένο Πάσχα βρέθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας.

Οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Μετά και από αυτές τις εξετάσεις ήρθε η δεύτερη απογοήτευση καθώς προφανώς οι φόβοι των γιατρών επιβεβαιώθηκαν.

Από τότε, ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες που έκριναν αναγκαίο να κάνει οι θεράποντες γιατροί του προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο πιο έγκυρα και άμεσα το πρόβλημα υγείας.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Είχε βγεί από το νοσοκομείο και βρισκόταν στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον που παρότι δε θα είχε τη φροντίδα των γιατρών, του απέπνεε ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια.

Έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Δάνης Κατρανίδης έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved