Ελένη Σακκά: «Οι καλές συνεργασίες είναι το παν»
Showbiz

Ελένη Σακκά: «Οι καλές συνεργασίες είναι το παν»

Η Ελένη Σακκά έρχεται στη νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η ηθοποιός έκανε την έκπληξη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστώντας στην δραματική σειρά του Open, «Τελευταία Ώρα». Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τις οικονομικές απολαβές των ηθοποιών αλλά και για την ευχή που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί.

Στο θέατρο ονειρεύεσαι ρόλους ή συνεργασίες; Με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς;

Οι καλές συνεργασίες είναι το παν. Όχι μόνο ο θέατρο αλλά σε όλους τους τομείς. Πιστεύω στους ανθρώπους και την ομαδικότητα. Είναι πολλοί οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες που θα ήθελα να συνεργαστώ, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω ακόμη κάποιον. Μακάρι να μπορούσα με όλους. Μέχρι στιγμής έχω λατρέψει κάθε συνεργάτη μου.

Πώς είναι σήμερα οι οικονομικές απολαβές ενός νέου ηθοποιού; Μπορεί κάποιος να ζήσει από αυτό ή τουλάχιστον να έχει μια σχετική άνεση;

Νομίζω πως σήμερα οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνεις στην Ελλάδα είναι δύσκολη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς σκληρή δουλειά. Ο κόσμος όμως έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Επομένως, κάνε αυτό που αγαπάς ή αγάπα αυτό που κάνεις.

Θα ήθελες να δοκιμαστείς και σε κωμικούς ρόλους;

Εννοείται ότι θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε κωμικούς ρόλους και νομίζω ότι είναι κάτι που θα μου άρεσε αρκετά. Οι άνθρωποι λατρεύουν την κωμωδία, θεωρώ ότι είναι τρομερό πλεονέκτημα να μπορείς να κάνεις κάποιον να γελάσει, ειδικά όταν το χιούμορ είναι κοφτερό και πνευματώδες.

Αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ευχή ποια θα ήταν αυτή;

Να παίξω με τ.. Ουπς δεν το λέω γιατί αν πεις την ευχή δεν βγαίνει.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved