Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο- Η φωτογραφία και η «αποθέωση» στα σχόλια!

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τα καλά της και αποφάσισε να παρευρεθεί σε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο και να καταχειροκροτήσει τους αγαπημένους της ηθοποιούς για τις ερμηνείες της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η αλήθεια είναι πώς η Ελένη Μενεγάκη σπάνια πραγματοποιεί νυχτερινές εξόδους και αυτή τη φορά οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν στα σχόλιά τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε πει και μέσα από την εκπομπή της ότι θέλει να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση "Μπαμπάδες με Ρούμι" και σήμερα το βράδυ (19-10) το έκανε πράξη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο “Αλίκη” προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη.

Η ίδια είχε επιλέξει ένα καθημερινό φθινοπωρινό outfit και λίγο μετά την λήξη της παράστασης, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στην είσοδο του θεάτρου, γράφοντας στην δημοσίευσή της: "Θέατρο ΑΛΙΚΗ στην παράσταση Μπαμπάδες με ρούμι ! Απολαυστική παράσταση !!! Μπράβο σας βρε παιδιά !!"

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved