Σμαράγδα Καρύδη: Το απόλυτο αλαλούμ που της είχε συμβεί πάνω στη σκηνή!
Η Σμαράγδα Καρύδη υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, σημειώνοντας μερικά ευτράπελα που της έχουν συμβεί κατά καιρούς επάνω στη σκηνή!
Η αγαπημένη ηθοποιός, με μια πρόχειρη ματία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ότι είναι πανέμορφη και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Την φετινή σεζόν, η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει το Celebrity Game Night, κάτι που αγαπάει πάρα πολύ, ενώ στο θέατρο πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Το Σώσε" στο θέατρο Παλλάς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ μοιράστηκε με το κοινό μερικά από τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί κατά καιρούς πάνω στη σκηνή!
Το σώσε είναι ο ορισμός της φράσης «θέατρο μέσα στο θέατρο».
Είναι πάντα γοητευτικό για τον θεατή, αλλά και τον ηθοποιό να έχεις μια απότομη αλλαγή από τον ηθοποιό στον ρόλο και να το δείχνεις. Φέτος έχει γίνει πιο αστεία η παράσταση γιατί την ξαναδουλέψαμε. Το θέατρο είναι work in progress και το κάθε έργο ανασαίνει αλλιώς μέσα από κάθε παράσταση. Αυτό που θα δεις τώρα είναι τελείως διαφορετικό από την πρώτη παράσταση που είδες.
Έχεις βρεθεί σε τέτοιο αλαλούμ σε δουλειά;
Όχι όπως Το σώσε, όπου δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα. Μου έχει τύχει όμως το απόλυτο αλαλούμ στη σκηνή.Ήταν στην παράσταση Anorexia Nervosaw 2000 στο θέατρο'Ηβη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Ευθυμίου. Εκεί δεν μας έφταιγε η ατυχία μιας στιγμής, αλλά το γεγονός πως δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.
Ο Χρήστος δεν ήξερε καλά τα λόγια του επειδή σκηνοθετούσε και δεν είχε χρόνο να τα μάθει, τελειώνοντας την πρώτη από τις τρεις σκηνές του έργου, όπου ήμουν εγώ και έφευγα από τπν ψυχίατρο, την Μπεάτα Ασημακοπούλου, έπρεπε να κατέβει η αυλαία για να αλλάξει το σκηνικό από ιατρείο σε σπίτι. Και ξαφνικά καλάει η αυλαία. Και έχω μείνει μόνη μου στη σκηνή, όπου χορεύω το Καρδιά μου καημένη στα ινδικά. Έχοντας άγχος και χωρίς την εμπειρία που έχω τώρα, με επίσημους καλεσμένους στην πρώτη σειρά, ζητάω να βάλουν το τραγούδι ξανά και ξανά και τελικά χορεύω· επί 10 λεπτά κάλαντας τους τεχνικούς να αλλάξουν το σκηνικό μπροστά στα μάτια των θεατών.
Ήταν το απόλυτο αλαλούμ, αλλά όταν ολοκληρώθηκε όλο αυτό ήταν απίστευτα απελευθερωτικό για μένα. Αργότερα, με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο Μικρό Παλλάς, γίνονταν λάθη με τηλέφωνα που κουδούνιζαν σε λάθος στιγμή, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βγαίνουμε από τη σκηνή πεσμένες στα τέσσερα από τα γέλια. Επίσης, σε περιοδείες έχω παίξει σε συνθήκες αστείες, όπως στη Δράμα, όπου τη σκηνή από τους θεατές τη χώριζε ένα ρέμα.
Αυτή η τάφρος ήταν γεμάτη τεράστια έντομα, τα οποία έρχονταν καταπάνω μας με μανία, κάτι που δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί στο έργο. Καθώς έρχονταν τα έντομα πάνω μας, κρατούσαμε σκορ και έλεγα στον Θοδωρή «2-1 εγώ», ενώ λίγο αργότερα μου απαντούσε εκείνος «5-4 εγώ» και ακούγαμε τον κόσμο να γελάει!