Κώστας Ανταλόπουλος: «Υπήρχαν αρκετές δυσκολίες, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να ζω σπαρτιάτικα»
Showbiz

Κώστας Ανταλόπουλος: «Υπήρχαν αρκετές δυσκολίες, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να ζω σπαρτιάτικα»

Τον Κώστα Ανταλόπουλο τον απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν μέσα από την σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Δραματική σχολή που διδάσκει αλλά και για το ξεκίνημα της πορείας του.

Διδάσκετε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη...

Ναι, είμαι απόφοιτος της συγκεκριμένης σχολής και τα τελευταία έξι χρόνια εκτελώ και καθήκοντα δασκάλου.

Πώς συμπεριφέρεστε σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί;

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής μαζί τους και να τους προειδοποιώ για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, όπως έκαναν και οι δικοί μου δάσκαλοι. Τα παιδιά είναι πάνω στην τρέλα τους. Ό,τι και αν τους πει κανείς, θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους - κι αυτό είναι και το σωστό. Όταν ξεκίνησα με δάσκαλο τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, μας είχε πει ότι, αν δεν είχαμε οικονομική υποστήριξη από την οικογένεια, στα πρώτα χρόνια θα ήταν δύσκολο να επιβιώσουμε και ίσως αναγκαζόμασταν να αλλάξουμε ρότα. Είναι πολλές οι σχολές και οι φοιτητές που σπουδάζουν θέατρο. Τόσες που δεν ξέρω αν αντέχει η χώρα.

Πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθαν τα πράγματα για εσάς στο ξεκίνημά σας;

Υπήρχαν αρκετές δυσκολίες, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να ζω σπαρτιάτικα. Και οι γονείς μου, παρότι ήταν αγρότες, με υποστήριξαν. Βέβαια, το άγχος του βιοπορισμού μεγάλωσε για εμένα όταν έκανα οικογένεια, γιατί τώρα πια δεν μπορώ να μείνω χωρίς λεφτά, καθώς έχω δυο μικρά παιδιά, ενώ προσέχω πολύ και τις δουλειές που επιλέγω να κάνω.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved