Κάν' το όπως η Ελένη Μενεγάκη - Η απίθανη συνταγή της για Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι
Πάσχα χωρίς κουλουράκια, αυγά και τσουρέκι δεν γίνεται και η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τον τρόπο ώστε να μας δώσει τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.
Η απίθανη συνταγή της Νο1 Ελληνίδας παρουσιάστριας για το Πάσχα υπόσχεται να μας γλυκάνει και με το παραπάνω. Η Ελένη φτιάχνει Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι και δίνει άλλη διάσταση στα πασχαλινά γλυκά.
Αυτή την περίοδο οι νοικοκυρές ετοιμάζονται να φτιάξουν τα κλασικά παραδοσιακά κουλουράκια, και η Ελένη έχει τη συνταγή που θα πάει το αγαπημένο γλυκό, ένα βήμα πιο μπροστά.
Ποια είναι όμως η διαφορά στη συνταγή της παρουσιάστριας;
Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία λατρεύουν τα παιδιά της.
Η ίδια μπήκε στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.
Για τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστείς:
- βιτάμ
- μαστίχα
- ζάχαρη
- μέλι
- ξύσμα πορτοκάλι
- αυγό
- γάλα
- αλεύρι
Δείτε στη gallery καρέ καρέ την απίθανη συνταγή της αλλά και πώς της βγήκαν με τα σχέδια που εκείνη πρότεινε!