Στέλλα Κονιτοπούλου: Η κατάθλιψη, τα προβλήματα και η αρρώστια του μπαμπά της που την συγκλόνισε
Η Στέλλα Κονιτοπούλου μιλάει για το νέο της τραγούδι, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της, αλλά αποκαλύπτει και το μυστικό που κρατάει τον γάμο της ζωντανό μετά από 32 χρόνια!
Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό, δεν διστάζει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
- Είναι αλήθεια ότι οι τραγουδιστές των πανηγυριών είναι ακριβοπληρωμένοι;
Αυτό είναι θέμα που χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Υπάρχουν πανηγύρια στα οποία οι καλλιτέχνες πρέπει να τραγουδούν 10 με 12 ώρες. Εκεί μιλάμε για ένα πρόγραμμα που ξεκινά στις 10 το βράδυ και τελειώνει την άλλη μέρα το πρωί, οπότε είναι λογικό αυτοί οι άνθρωποι να πρέπει να πληρωθούν καλά. Σε γενικές γραμμές όμως, στο παραδοσιακό τραγούδι δεν δίνονται μεγάλες αμοιβές.
- Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σας;
Πέρασα μία περίοδο που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Έγινε πολύ απότομα και με στενοχώρησε αρκετά. Τότε το πήρα και προσωπικά, δεν μπορούσα να δω τη μεγάλη εικόνα της κρίσης της χώρας. Αυτό είχε φυσικά και αντίκτυπο στα οικονομικά του σπιτιού μου. Δυσκολευτήκαμε αρκετά εκείνη την περίοδο.
- Δηλώσατε πρόσφατα ότι βιώσατε βαριά κατάθλιψη. Τι συμπτώματα είχατε;
Ήταν μία περίοδος φοβερής κόπωσης, χωρίς καμία διάθεση για εξωστρέφεια. Ευτυχώς με τη βοήθεια ειδικών και των δικών μου ανθρώπων ήρθαν τα πράγματα σε ισορροπία. Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω γι’ αυτό ανοιχτά, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο, για να πάρουν θάρρος.
- Εκείνη την περίοδο είχε διαγνωσθεί ο πατέρας σας με καρκίνο… Αυτό το πρόβλημα υγείας ήταν η αιτία που πάθατε κατάθλιψη;
Ναι αυτό ήταν κάτι που με τάραξε πολύ. Αλλά δεν ήταν το μόνο. Στην πορεία αντιλήφθηκα ότι είχα αναλάβει πολλές ευθύνες και πολλά προβλήματα άλλων. Το βάρος αυτό ήταν ασήκωτο και το έφερα για χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάθλιψη αλλά και η αρχή για μία νέα ζωή, χωρίς αυτά τα βάρη, είπε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Λοιπόν.