Νίκος Ορφανός: «Είχαμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε παιδί, αλλά δεν μας προέκυψε και το παγώσαμε»
Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Είχαμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε παιδί, αλλά δεν μας προέκυψε και το παγώσαμε»

Ο Νίκος Ορφανός, πέρα από ένας καταξιωμένος ηθοποιός και διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, είναι και ένας τρυφερός μπαμπάς για τον γιο του Πάνο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Αντιγόνη Παφίλη.

Τι είδος… μπαμπά είναι όμως και πόσο ρόλο παίζει στη ζωή του η οικογένειά του; Ο Νίκος Ορφανός σε αποκαλυπτικές δηλώσεις…

nikos-orfanos-(1).jpg

-Πώς είστε ως μπαμπάς;

Δεν είμαι πολύ υπερπροσταυτευτικός. Το πόσο καλός μπαμπάς είμαι θα το δείξει το αποτέλεσμα, αν ο γιος μου γυρίσει και μου πει «σε ευχαριστώ μου στάθηκες», κάτι θα έχω κάνει καλά. Τα λάθη πάντως είναι αναπόφευκτα, μαθαίνεις να είσαι γονιός πάνω στα παιδιά σου, δεν υπάρχει κάποιο σχολείο.

-Προσπαθείτε στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνετε το παιδί σας να μην κάνετε τα λάθη των γονιών σας;

Βέβαια προσπαθώ να μην κάνω στο παιδί μου τα λάθη των γονιών μου. Είναι χρέος του κάθε γονιού να σταθεί κριτικά απέναντι στον τρόπο που μεγάλωσε και να τον αξιολογήσει, κρατώντας τα θετικά και αφήνοντας πίσω τα αρνητικά.

-Με την σύζυγό σας Αντιγόνη Παφίλη πώς ξεπερνάτε τις δυσκολίες;

Με αποδοχή, κατανόηση και αγάπη. Η σχέση θέλει δουλειά.

-Ο ερχομός του γιου σας, σας έφερε πιο κοντά με τη σύζυγό σας;

Ήμασταν ήδη κοντά και όταν ήρθε ο Πάνος αποφασίσαμε να προσανατολιστούμε στη γονεϊκότητα. Η καθημερινότητα μας είναι πλέον στους ρυθμούς του παιδιού. Όταν είναι ευτυχισμένος, αυτό το συναίσθημα διαπερνά όλη την οικογένεια και περνάνε όλοι καλά.

nikos-orfanos-(2).jpg

-Ο γιος σας ζητάει αδερφάκι;

Ναι ζητάει, αλλά δεν μας προέκυψε. Αυτά δεν γίνονται με παραγγελία, μακάρι να ερχόταν.

-Είχατε σκεφτεί να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Ναι το είχαμε σκεφτεί, αλλά δεν μας προέκυψε και το παγώσαμε. Το έχουν κάνει άλλοι όμως φίλοι και κοντινά μας πρόσωπα. Προς το παρόν δεν θα το επιχειρήσουμε ξανά, αλλά είναι κάτι που το συνιστώ γιατί είναι σπουδαία πράξη αγάπης.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved