Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης της, Ολίβια μέσα από το παιδικό δωμάτιο

Μία νέα φωτογραφία με πρωταγωνίστρια την 9 μηνών κόρη της Ολίβια, μοιράστηκε μαζί μας η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και για άλλη μια φορά η κόρη της είναι το κεντρικό θέμα στη νέα της ανάρτηση.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε με τον τρόπο αυτό να καλημερίσει τους φίλους της το πρωί της Κυριακής 24/9.

Η Μαίρη δημοσίευσε το πιο τρυφερό φωτογραφικό καρέ δείχνοντάς μας τη μικρή Ολίβια να παίζει μέσα στο παιδικό της δωμάτιο. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία, πρόκειται για ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια, στο οποίο κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε τόσο η δική της ζωή όσο και του ευτυχισμένου μπαμπά, Ίαν Στρατή άλλαξε για πάντα.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για την εμπειρία της με την μητρότητα.

«Τη μητρότητα τη βιώνω σαν μια περιπέτεια, ειδικά ως άνθρωπος που μου αρέσει πάρα πολύ ο έλεγχος και να έχω τα πράγματα τακτοποιημένα για να μην αγχώνομαι. Αυτή είναι μια απόφαση στην οποία με βοήθησε και η Αθηνά [Οικονομάκου], στο να πω πως ό,τι κι αν συμβεί, προχωράω με την πίστη ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ξέρω την πρόθεσή μου και πως κάθε μέρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι καταπληκτική. Πάλεψα πολύ με την τελειότητα σαν έννοια στην ψυχοθεραπεία.

Στα social media προσπαθώ να μιλήσω για τη μητρότητα με έναν γειωμένο τρόπο. Επίσης βρίσκω πολλή συμπαράσταση και ξορκίζω δικά μου πράγματα. Όταν ήμουν μικρή, ένα βουλιμικό κορίτσι 12 χρονών, αναρωτιόμουν, μόνο εγώ αισθάνομαι έτσι; Ένιωθα μοναξιά για πολλά χρόνια. Αλλά ξορκίζεται η μοναξιά.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved