Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο & η άφιξη των καλεσμένων
Showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο & η άφιξη των καλεσμένων

Με σεμνότητα, ταπεινότητα αλλά και πάνω από 500 καλεσμένους έγινε σήμερα (24/9) ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί προκειμένου να ευλογήσει τη σχέση του που κρατάει εδώ και περίπου δύο χρόνια και γι' αυτό όρισε την ημερομηνία του γάμου του σχετικά σύντομα από τη στιγμή της απόφασης. Μία απόφαση που πάρθηκε στην Κρήτη, όταν βρέθηκαν με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη ο οποίος και επιθυμούσαν να τους παντρέψει, χωρίς μέχρι την τελευταία στιγμή να είναι σίγουροι οι μελλόνυμφοι ότι θα τα κατάφερναν. Ο ίδιος παππάς λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό όπου παντρεύτηκε το ζευγάρι. Εκεί άλλωστε είχαν γνωριστεί.

Η... θορυβώδης εμφάνιση του Ντάνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως συνηθίζεται ήταν ο πρώτος που έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενος από μία μεγάλη πομπή από αυτοκίνητο. Εκείνος ηγούταν της πομπής και μάλιστα οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ του κορνάροντας συνεχώς, όπως συνηθίζεται σε έναν γάμο.

Δείτε το εν λόγω βίντεο με την άφιξή του:

Η άφιξη των καλεσμένων

Η Δήμητρα Βαμβακούση εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο των Miro για το νυφικό της ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ της ο Φρέντυ Καλομπράτος. Γι' αυτό και το αποτέλεσμα και γενικό σύνολο ως νύφη ήταν εκθαμβωτικό, με τη Δήμητρα να λάμπει από ευτυχία.

Η νύφη φορούσε Μi-Ro ενώ ο γαμπρός κοστούμι Νίκος Αποστολόπουλος και κουμπάρος τους ήταν μόνο ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Αρκετή ώρα πριν το μυστήριο είχαν καταφτάσει οι ειδικοί για να στολίσουν την εκκλησία με λευκά τριαντάφυλλα και υπέροχες ανθοδέσμες με γυψόφυλλα. Στον προαύλιο χώρο τοποθετήθηκε μία αψίδα με λουλούδια ενώ στήθηκε και ένας μπουφές με τις μπομπονιέρες από τούλι και τα κεράσματα με δίπλες που θα δίνονταν στους καλεσμένους. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Λίγο πριν την άφιξη του γαμπρού και της νύφης, οι καλεσμένοι ανέβαιναν πάνω στην εκκλησία με βανάκι και όχι με τα πόδια ώστε ειδικά οι κυρίες να μην ιδρώσουν με τόσα σκαλιά που θα ανέβαιναν πεζοί.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες με την άφιξη των καλεσμένων:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved