Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Οι φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ενόχληση
5740604
Showbiz

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Οι φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ενόχληση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους μετά τον γάμο τους και μία ερώτηση ενόχλησε τη Δήμητρα.

«Ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι για να κάνουμε δηλώσεις. Είμαστε γιατί σεβόμαστε τον κόπο σας και τη δουλειά σας και ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας. Όποιος έχει παντρευτεί καταλαβαίνει. Το να πατήσει η νύφη το πόδι είναι κόλπο. Είναι οδηγία του Ευαγγελίου να φοβάται τον άντρα, που σημαίνει να τον σέβεται και να τον αγαπάει, όπως και ο άντρας. Αυτό είναι καθαρά. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά ως τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

1695621168620-623765588-gamos-agelopoulou.jpg
4259582

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλησε να απαντήσει και έδωσε τον λόγο στη γυναίκα του, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία φανερά ενοχλημένη τόνισε:

«Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved