Αντρέας Γεωργίου: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου: «Ήσουν δίπλα της όπως έπρεπε»
Showbiz

Αντρέας Γεωργίου: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου: «Ήσουν δίπλα της όπως έπρεπε»

Τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις τελευταίες ώρες με τον θάνατο της μητέρας του, θέλησε να σχολιάσει ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο δημιουργός της σειράς η «Γη της Ελιάς» στην οποία εμφανίζεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την απώλεια που είχε.

aggelop-1.jpg

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα μία ημέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

IMG_0016.jpg

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου και της μητέρας του και έγραψε: «Πρόλαβε Γιώργο και ήσουν και δίπλα της, όπως έπρεπε. Μπράβο σου! Καλό της ταξίδι» έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου.

georgiou-antigrafo2.jpg

O Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

«Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται", είπε και πρόσθεσε πως "θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα.

Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είχε αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved