Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Στα δικαστήρια μετά την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση
Showbiz

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Στα δικαστήρια μετά την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση

 Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση μετά από την αγωγή του τραγουδιστή για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά αποζημίωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα o Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση παρευρέθησαν στην Ευελπίδων με τους δικηγόρους τους και δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Η Μαρία Δεληθανάση έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο έξω από τα δικαστήρια, το μόνο που είπε ήταν: «Περιμένουμε την απόφαση»!

Ο δε Κώστας Δόξας βρέθηκε στην Ευελπίδων με τον αδερφό του, Άκη Δείξιμο ο οποίος τόνισε ότι έχει στοιχίσει οικονομικά και επαγγελματικά στον αδερφό του, Κώστα.

«Όλα όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό είναι ψευδή και κατασκευασμένα» τονίζει ο τραγουδιστής.

DOXAS-DELITHANASI-1.webp

Μάλιστα, ο πατέρας της Μαρίας Δεληθανάση ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους δεν είχε καλή σχέση και είχε στείλει μια προσωπική επιστολή στον τραγουδιστή που τον ρωτούσε γιατί τα κάνει όλα αυτά στην κόρη του και υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Μαρία και εξομολογήθηκε το οικογενειακό δράμα ότι πριν 20 χρόνια έχασαν σε τροχαίο την 21χρονη αδερφή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved