Κατερίνα Λέχου για τη σχέση της με τον χρόνο: «Δεν θα μπορούσα να είμαι συμβιβασμένη με τη φθορά»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου για τη σχέση της με τον χρόνο: «Δεν θα μπορούσα να είμαι συμβιβασμένη με τη φθορά»

Οι επιτυχίες, οι ρόλοι που αγαπήθηκαν και άφησαν το δικό τους αποτύπωμα, η θαμπερή εικόνα και ο τίτλος της εντυπωσιακής παρουσίας που πολλές φορές συνόδευε το όνομά της δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν τίποτα στη σπάνια προσωπικότητα της Κατερίνας Λέχου

Αριστοκρατική και ευγενής, με μια ιδιαίτερη ομορφιά που πηγάζει οπό την ψυχή της και τον τρόπο ζωής που έχει αποφασίσει να ακολουθεί, η Κατερίνα Λέχου είναι μία μοναδική περίπτωση...

6Z3A1547.jpg

Ποια σειρά κρατάτε πιο βαθιά στην καρδιά σας;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα παιδιά μου, αν και όλοι οι γονείς κατά βάθος τα ξεχωρίζουν (γέλια), θα έλεγα το «Νησί», γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ένα άλλο πρόσωπο. Έγινε, επίσης, με φροντίδα.

Στόχος είναι μέσα από κάθε τηλεοπτική δουλειά να κάνετε και κάτι άλλο;

Ναι, γι’ αυτό δεν κάνω και συχνά τηλεόραση. Υπάρχουν αποστάσεις στις σειρές γιατί έχω επιθυμία να κάνω πράγματα διαφορετικά. Ευτυχώς η υπομονή μου με ανταμείβει.

Τι άλλο θα θέλατε να κάνετε στην TV;

Μου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ, αυτό το ταξίδι που πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις τον ψυχισμό. Μία τέτοιου είδους σειρά θα μου άρεσε, αν και είναι δύσκολο.

Όταν σβήνουν τα φώτα, πώς είστε;

Είμαι μοναχική, κάνω πολλά πράγματα μόνη μου! Γι' αυτό ο κόσμος δεν ξέρει και πολλά για εμένα (γέλια)...

Ποια είναι η σχέση με την εικόνα σας, ούσα μία από τις ωραιότερες γυναίκες; Είστε συμφιλιωμένη με τον χρόνο;

Δεν θα μπορούσα να είμαι συμβιβασμένη με τη φθορά. Αντί να κοιτάζω τη φθορά που συντελείται λόγω χρόνου και δεν μπορώ να την ανατρέψω, προσπαθώ να βλέπω αυτά που έχω κερδισμένα εξαιτίας του χρόνου. Δεν τα είχα στα 20, στα 30! Αυτό είναι μία νίκη! Επίσης, ασχολούμαι με γυναίκες που με αφορούν, που έχουν αφήσει αποτύπωμα, που με εμπνέουν, που είναι συμφιλιωμένες με τον χρόνο.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved