Η chic εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Τσαγκρινού & τα κορίτσια του Ρόκκου
Showbiz

Η chic εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Τσαγκρινού & τα κορίτσια του Ρόκκου

Οι celebrities της ελληνικής showbiz μας χάρισαν για μία ακόμα φορά μοναδικές εμφανίσεις μέσα από τις εξόδους τους!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Λέχου κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης "Τα μαγικά βουνά" στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Κατερίνα Λέχου: «Στις γυναίκες υπάρχει ημερομηνία λήξης»

Η αγαπημένη ηθοποιός για την εμφάνισή της επέλεξε ένα total white look, το οποίο το εξισορροπούσε με ένα υπέροχο animal print σακάκι. Η Κατερίνα Λέχου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με ακόμα μία chic και casual εμφάνισή της.

5109_KATERINA_LEXOY_1532024.jpg

Η Έλενα Τσαγκρινού μας χάρισε ακόμα μία εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα και ομολογούμε πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και η αλήθεια είναι πως έλαμπαν από χαρά!

Φαίνεται πως η Έλενα Τσαγκρινού βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει μοναδικές στιγμές.

AS2A1153.jpg

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν στις βραδινές εξόδους των celerbities ήταν και τα κορίτσια της ζωής του Στέλιου Ρόκκου, καθώς έκαναν μία μοναδική εμφάνιση!

Η κόρη του Στέλιου Ρόκκου, Μέλια Ρόκκου, και η γυναίκα του, Λελέ Γκόφα, βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν το σχήμα των τραγουδιστών, χόρεψαν και πέρασαν καλά.

AS2A1311.jpg

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες με τις βραδινές εξόδους των celebrities:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved