Μάνος Βακούσης: Το ψέμα για την καταγωγή του, η σχέση με τη Μαρίζα Κωχ & η δουλειά σε... νεκροτομείο
Showbiz

Μάνος Βακούσης: Το ψέμα για την καταγωγή του, η σχέση με τη Μαρίζα Κωχ & η δουλειά σε... νεκροτομείο

Ο Μάνος Βακούσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή του και την πορεία του μέχρι σήμερα. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της ζωής του ενώ αποκάλυψε και το ψέμα που έλεγε για την καταγωγή του.

Μάνος Βακούσης: Συγκλονίζει η περιγραφή του: «Είχα τυλίξει τη μάνα μου με ένα σεντόνι…»

vakousis.jpg

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια, για πρώτη φορά. Η καταγωγή μου από πάππου προς πάππου είναι Σαντορινιοί, Βαμβακούσηδες. Ήταν πειρατές λένε, και φέρνανε το βαμβάκι με διάφορα κόλπα, κι έτσι έμεινε και σε εμάς. Εγώ όμως, από τις αφηγήσεις της μάνας μου, του πατέρα μου, των θείων μου κτλ., έκλεβα μνήμες.

Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα, πήγα και στη Σαντορίνη. Έχω πει όμως το ιερό ψέμα ότι γεννήθηκα εκεί, έμεινα εκεί μέχρι τα έξι μου… Γιατί; Ήθελα να ζωντανέψω τις μνήμες της μάνας μου και του πατέρα μου που ήταν εκεί. Κι έτσι, έμπαινα μέσα σε αυτό το θαύμα των εικόνων των γονιών μου και μετέφερα αυτή την ιστορία»

Ο Μάνος Βακούσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Σαντορίνη: «Ήταν δύσκολο νησί εκείνη την εποχή, ο πατέρας μου έζησε τον Β' Παγκόσμιο, ο παππούς μου τον Α' Παγκόσμιο». Επίσης, αποκάλυψε τη στενή σχέση του με τη Μαρίζα Κωχ που όπως είπε την τάιζε η μητέρα του το γάλα της.

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα και όσα των ώθησαν στο θέατρο και την ενασχόληση με τις τέχνες. Μάλιστα αποκάλυψε τις πρώτες δουλειές που έκανε για να επιβιώσει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved