To δύσκολο Πάσχα των επωνύμων - Ο Γολγοθάς και ο προσωπικός θρήνος
Showbiz

To δύσκολο Πάσχα των επωνύμων - Ο Γολγοθάς και ο προσωπικός θρήνος

Διαφορετικό θα είναι για αρκετούς επώνυμους και μη το φετινό Πάσχα.

Πολλοί είναι εκείνοι που βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά, κουβαλούν το δικό τους σταυρό, βρίσκοντας ένα στήριγμα στην ελπίδα που πάντα υπάρχει για όλους, ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν αντιμέτωποι με γεγονότα που τους βύθισαν σε πένθος και σε θρήνο.

Δύσκολο θα είναι το φετινό Πάσχα για τη Φαίη Σκορδά γιατί αυτές τις μέρες συνήθιζε να πηγαίνει στο πατρικό της στο Κιλκίς και θα είναι το πρώτο Πάσχα χωρίς τον μπαμπά της, Δημήτρη που τόσο λάτρευε.

Να σας θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

b7a0ead8-201904100939020.3443_FEI_SKORDA_DIMITRIS_LIAGAS_GIANIS_LIAGAS_DIMITRIS_SKORDAS_2532019.jpg

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της, ο οποίος στήριζε κάθε βήμα της. Η Φαίη Σκορδά είχε δώσει και το όνομά του στον δεύτερο γιο της. Αυτό το Πάσχα θα είναι δύσκολο για εκείνη και την οικογένειά της.

201511221129380.8985_GIORGOS_LIAGAS_DIMITRIS_SKORDAS_20112015.jpg

Δύσκολο θα είναι το φετινό Πάσχα και για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και σπουδαίος ηθοποιός, Ηλίας Λογοθέτης.

Να σας θυμίσουμε ότι την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο γιος του επίσης ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης ο οποίος έγραψε τόσο στο facebook όσο και στο instagram «Αντίο γαλάζια μάτια».

0c3c317e-logothetis.jpg

Διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα και για τη Γλυκερία που έχασε τη μητέρα της στις αρχές του χρόνου και η ίδια έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από ανάρτησή της ενημερώνοντας πως ακυρώνει το live της με τη Μελίνα Ασλανίδου.

glikeria.jpg

Δύσκολες θα είναι αυτές οι μέρες και τον Γιώργο Γιαννιά που μέσα σε πέντε μέρες έχασε τους γονείς του. Πρώτα έφυγε ο πατέρας του και μετά από πέντε μήνες πέθανε και η πολυαγαπημένη μητέρα του.

a69b5219-giorgos-giannias-antigrafo2.jpg

Διαφορετικό θα είναι αυτό το Πάσχα και για την Άννα Φόνσου, αφού η καλύτερή της φίλη, Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή μέσα στον Μάρτη.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είχε πει συγκλονισμένη η Άννα Φόνσου.

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη στην κηδεία - Η ηχηρή απουσία της Άννας Φόνσου

Και με δάκρυα ανέφερε: «Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε την Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της»!

e4b406de-fonsou-sxinaki1.jpg

Ο Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από το καρδιακό επεισόδιο και το έμφραγμα που υπέστη στις (28/03) μπορεί να περνά δύσκολα αυτές τις μέρες, όμως όπως έχουμε ενημερωθεί από την Κυριακή των Βαίων ζει ένα θαύμα ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ανοίξει τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

b28c80f0-kokota65.jpg

Δύσκολο Πάσχα θα περάσει και η Μαρίνα Ψάλτη, η τρίτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 14/04 γεμίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τη τελευταία του σύζυγο, Μαρίνα Ψάλτη.

Γιάννης Φέρτης: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του - Τα δάκρυα της Ντενίση & η συγκίνηση της Τσανακλίδου

b543e6ff-psalti.jpg

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για την Άντζελα Δημητρίου η οποία στις 21 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της, το στήριγμά της και από την άλλη η σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη δεν είναι και η καλύτερη παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει και από τη μία και από την άλλη πλευρά.

7bc4400c-dimitriou-penthos-kiourtsaki.jpg

Δύσκολο Πάσχα και για την οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023 χτυπημένος από τον καρκίνο.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή, όμως η γυναίκα του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το φευγιό του.

43cafcc5-karras-sizigos-kai-ginaika.jpg

Δύσκολες οι μέρες αυτές και για την οικογένεια του τραγουδιστή, Χάρη Κωστόπουλου - τη σύζυγό του Βιβή και τους γιους τους, Χρήστο και Ραφαήλ - αφού έφυγε από τη ζωή τον Γενάρη.

Χάρης Κωστόπουλος: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στην κηδεία - Οι γιοι τους στο πλευρό της

758feafd-khdeia-xarh-kwstopoyloy.jpg

Το πιο δύσκολο Πάσχα της ζωής του θα περάσει ο Τάσος Κωστής ο οποίος έχασε τη γυναίκα του στις 22 Μαρτίου.

Ο Τάσος Κωστής και η σύζυγός του ήταν μαζί 44 χρόνια.

Τάσος Κωστής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του

«Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε. Δεν γίνεται να μην στεναχωρηθείς, μην κλάψεις και μην πέσεις στα πατώματα. Μετά λες ώπα, μέχρι εδώ», είχε πει σε πιο παλιές του δηλώσεις.

201006211233420.1892_FEI_SKORDA_ME_TON_PATERA_TIS_20062010.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved