Συλλεκτικό: Όταν η Χατζηβασιλείου «πάγωσε» τη Βουγιουκλάκη on air: «H πρόγιαγιά μου σας θαύμαζε...»
Showbiz

Συλλεκτικό: Όταν η Χατζηβασιλείου «πάγωσε» τη Βουγιουκλάκη on air: «H πρόγιαγιά μου σας θαύμαζε...»

Στο μακρινό 1994 σας ταξιδεύουμε σήμερα και συγκεκριμένα σε μία σπάνια εκπομπή του ΑΝΤ1, το Καλημέρα Ελλάδα όταν βρέθηκε καλεσμένη η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετέφερε στη διάρκεια της εκπομπής τον παλμό των θαυμαστών της και όπως είχε τονίσει τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά.

Στην πορεία της εκπομπής έκανε την εμφάνιση της και η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη.

Δελαπόρτας: Ήταν σοκαριστικός ο θάνατος της Αλίκης... Όταν «έφυγε» πιστέψαμε πως όλοι είμαστε τρωτοί

Η ίδια είπε στην Αλίκη ότι στην οικογένειά της, τη θαύμαζαν πέντε γενιές και η ηθοποιός φάνηκε να τα χάνει για λίγο.

32w43.jpg

"Επιτρέψτε με να σας πω κάτι κυρία Βουγιουκλάκη. Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα για την ηλικία σας, απλά ίσως σημαίνει ότι οι γυναίκες στη δική μου οικογένεια, τεκνοποιούσαν πολύ νωρίς και παντρευόντουσαν μικρές. Να πω πώς έχετε κατακτήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς στη δική μου οικογένεια είναι ήδη η πέμπτη γενιά που ψυχαγωγείτε. Σας λάτρευε η προγιαγιά μου, η γιαγιά μου, η μητέρα μου, εγώ και τώρα ο γιος μου. Νομίζω ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα εν ζωή που να διασκεδάζει τόσες γενιές.

"Είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς. Και επειδή εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Όταν έρχονται στο θέατρο οι γιαγιές οι γκρουπαριστές, λέω στη Νότα ή στη Δέσποινα: ''Ελάτε να δείτε, ήρθαν οι συμμαθήτριες", της απάντησε η Αλίκη χαμογελώντας.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Παπαμιχαήλ κατακεραύνωσε την Αλίκη-«Έπεσα κάτω & έκλαιγα, ήθελα να ρίξω το αμάξι στη θάλασσα»

Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό από το σπίτι της στο Θεολόγο – Το τεράστιο πορτρέτο και το άγαλμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved