Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της -  Η τεράστια βιβλιοθήκη και οι κορνίζες του μπαμπά της
Showbiz

Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της - Η τεράστια βιβλιοθήκη και οι κορνίζες του μπαμπά της

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να είναι φαν των social media, σπάνια όμως θα μοιραστεί πιο προσωπικές φωτογραφίες.

Συνήθως η παρουσιάστρια ανεβάζει στιγμιότυπα από το πλατό της εκπομπής της ή εκείνα που θέλει να μοιραστεί χωρίς ωστόσο να μας δίνει πολλή «πληροφορία».

Ναταλία Γερμανού: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει τη νέα σεζόν στην εκπομπή της

Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη και ανέβασε φωτογραφία από το σπίτι της και πιο συγκεκριμένα από το σαλόνι της.

natalia_germanou_1710715377_3326044113403468761_56039398.jpg

Όπως θα δει και στη gallery το σαλόνι της είναι κλασσικό με ξύλινο πάτωμα, μεγάλο καναπέ και μια τεράστια βιβλιοθήκη, στην οποία εκτός από τόμους βιβλίων διακρίναμε και πολλές κορνίζες με τον μπαμπά της. Τα χρώματα που κυριαρχούν κι αυτά κλασσικά, όπως το μπεζ και το καφέ.

Δες το στη gallery

Πρόσφατα η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε στις κάμερες για τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της από τη νέα σεζόν.

«Συνεχίζουμε τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα δούμε, δεν μπορώ να σας πω ακόμα πολλά. Αλλά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές θεματικές, στο περιεχόμενο και σίγουρα θα υπάρξει ένα extreme make over στο πλατό, στους τίτλους, στο πλατό. Θα αλλάξουμε πολλά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αφαιρέσεις. Έχουμε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή, είναι όλα σε αναμονή», είπε στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time και συνέχισε:

natalia-germanou.jpg

«Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα αλλά χωρίς να κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία γιατί δεν είμαστε ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν δημοσιογραφικές εκπομπές που χειρίζονται αυτά τα θέματα καλύτερα. Νομίζω ότι όλοι εμείς στο "Καλύτερα δε Γίνεται" προτιμάμε να ασχολούμαστε με θέματα που μας πάνε, να κάνουμε το σχόλιό μας, πιστεύω ότι ο κόσμος το περιμένει από εμάς. Ίσως η εκπομπή γίνει λίγο πιο magazino. Βέβαια οι συνεντεύξεις θα παραμείνουν»

Γερμανού: «Πάντα θα με ξενίζει ότι η διακριτικότητα είναι αποκλειστικό προνόμιο όσων έχουν παιδιά»

The Secret Song: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Ναταλία Γερμανού για Νίκο Καρβέλα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για ένα πράγμα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved