Instagram / paraskevi_kerasioti

Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: Η απώλεια του πατέρα της που τη στιγμάτισε & η νέα υπόσχεση που έδωσε

Η Παρασκευή Κερασιώτη προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση σχετικά με την απώλεια του πατέρα της κι έδωσε μία υπόσχεση που πρόκειται να τηρήσει για... πάντα!

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και τη λατρέψαμε από το πρώτο λεπτό, λόγω της ομορφιάς της και της καλοσύνης της.

Ξεσπά η Παρασκευή Κερασιώτη: «Αφήστε λίγο τις ερωτήσεις για τον...»

Πριν από λίγες μέρες, το γνωστό μοντέλο θέλησε να ευχηθεί στο κοινό της στα social media «Καλό Πάσχα», προχωρώντας σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2022.

Instagram / paraskevi_kerasioti

«Λείπεις μπαμπά μου, όποιος δεν έχει βιώσει αυτό τον πόνο δεν μπορεί να καταλάβει. Μου λένε γιατί μιλάς συνέχεια για τον μπαμπά σου έχει περάσει τόσος καιρός. Ο μπαμπάς μου, ο καλύτερος άνθρωπος, η καλύτερη ψυχή. Έχετε νιώσει ποτέ να ραγίζει η καρδιά σας; έχετε χάσει την γη κάτω από τα πόδια σας; έχετε νιώσει τόσο πολύ πόνο; Κάθε μέρα ο πόνος μεγαλώνει σε έναν άνθρωπο που περνάει μια απώλεια μην του λέτε μην κλαις, μη στεναχωριέσαι, να είστε δίπλα του και να τον πάρετε μια αγκαλιά. Πόσο ευχαριστώ τον μπαμπά μου για τον άνθρωπο που με έχει κάνει, για τις αξίες που μου έχει δώσει... Τώρα καταλαβαίνω πόσο σε αγαπώ. Να τους αγαπάτε, να τους το λέτε, να τους το δείχνετε. Εύχομαι χρόνια πολλά και όμορφα σε όλους», έγραψε το μοντέλο στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε: «To ξέρω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή, ο Θεός λένε σου στέλνει όσα μπορείς να αντέξεις. Να έχετε πίστη , υπομονή, επιμονή, να είστε γεμάτοι αγάπη, να δίνετε αγάπη. Έχω μάθει να μοιράζομαι πολλά πράγματα από τη ζωή μου μαζί σας και δεν θα σταματήσω να το κάνω, σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνετε».

Διαβάστε επίσης:

Παρασκευή Κερασιώτη: Οι κούκλες αδερφές της είναι έτοιμες για GNTM - Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Παρασκευή Κερασιώτη: Χορεύει τσιγγάνικα και δηλώνει «Πόσο υπερήφανη είμαι για την καταγωγή μου»

Παρασκευή Κερασιώτη: Ξέσπασε σε λυγμούς ανήμερα των γενεθλίων της - «Τα είχα φανταστεί διαφορετικά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved