Showbiz

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Μου είναι περίεργο που φέτος γιορτάζω τη γιορτή της μητέρας»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή I Love Σου Κου, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού εδώ και έναν μήνα περίπου κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους!

Γιορτή της μητέρας: Επώνυμες Ελληνίδες που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μάλιστα, είναι η πρώτη χρονιά που γιορτάζει τη γιορτή της μητέρας και μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου.

"Μου είναι περίεργο που φέτος γιορτάζω τη γιορτή της μητέρας. Άπειρες φορές έχω δώσει λουλούδια στη μητέρα μου και της έχω ευχηθεί, αλλά δε το έχω ζήσει ποτέ. Εντάξει, νομίζω πως θα αργήσει λίγο να μου φέρει λουλούδια το παιδί μου, αλλά ήδη έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα".

Στη συνέχεια της συνέντευξής της μίλησε και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Πύρρο Δήμα.

"Στο πρώτο μας ραντεβού ο Πύρρος Δήμας έχασε τη μητέρα του κι έκλαιγε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό τον στήριξα κι έμεινε δίπλα μου".

Σχετικά με τη μητρότητα η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε: "Ο σύζυγός μου δεν ήθελε άλλα παιδιά, εγώ ήθελα να το ζήσω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μου έβγαζε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του 9ου μήνα και λόγω προεκλαμψίας έπρεπε το παιδί να βγει. Έκανα 12 ώρες με φυσικούς πόνους ώστε να βγει το παιδί, αλλά επειδή είχε λάθος θέση, τελικά το βγάλαμε με καισαρική.

Πριν πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου άρχισα να κλαίω. Όταν άκουσα το κλάμα της έκλαψα κι εγώ".

Δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved