Μαρία Σολωμού: Η σπάνια φώτο με τον κούκλο γιο της – «Καλέ, ίδιοι είστε»!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Η σπάνια φώτο με τον κούκλο γιο της – «Καλέ, ίδιοι είστε»!

Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μία σπάνια και τρυφερή φωτογραφία με τον 18χρονο γιος της, Αλέξανδρο Αθανασίου.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο με τον κούκλο γιο της, Αλέξανδρο που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου.

"Να μη θυμηθώ τις ώρες που κόντευα να τρελαθώ ….. Έχετε παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνουν τόσο μας λείπουν……???? #mothersday #meandmymonkey #myonlylove" έγραψε στη λεζάντα του post της η Μαρία Σολωμού.

Photo-shared-by-Maria-Solomou-on-May-11-2024-tagging-@libelloula.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-and-jumpsuit..jpg

Και μπορεί στην εν λόγω φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού να μην φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο του γιου της, όμως οι followers της σχολίασαν ότι της μοιάζει πολύ ο Αλέξανδρος.

"Σας μοιάζει πολύ", "Καλέ, ίδιοι", "Έχω ακούσει να λες ότι είναι ίδιος ο Μάριος (Αθανασίου)... Εγώ πάλι και με μισό πρόσωπο βλέπω ότι είναι ίδιος εσύ", "Μάριος" ήταν κάποια από τα σχόλια στο Instagram.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αποκαλύψει: «O γιος μου είναι 18 χρονών. Σπουδάζει. Υπάρχει γκρίνια γιατί δεν πέρασε στην πρώτη του επιλογή, οπότε θα ξαναπροσπαθήσει του χρόνου. Η πρώτη του επιλογή είναι Κοινωνική Πολιτική. Καλά είναι».

Και έχει πει: «Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει, είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού.

Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω από μια συναυλία, γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από το Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του. Δεν το λέει, τα κρύβει»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved