Showbiz

Η Καίτη Γκρέυ γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια! Η φωτό με τους φίλους της

Τα 100 κεράκια της τούρτας της έσβησε σήμερα το απόγευμα, μεταξύ φίλων η Καίτη Γκρέυ η οποία πριν από λίγο καιρό είχε περάσει μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της! 

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η Καίτη Γκρέυ κατάφερε να συνέλθει από αυτή την περιπέτεια, για να γιορτάσει σήμερα (14/5) τα 100 χρόνια ζωής.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ: «Δεν έχει βελτιωθεί...»

Δίπλα της όλοι οι καλοί της φίλοι και παλιοί συνεργάτες της. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Νικόλιζας ο οποίος και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους τόσο του ίδιου όσο και της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας αυτή την ευχάριστη στιγμή.

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία από το μικρό πάρτι που στήθηκε για χάρη της Καίτης Γκρέυ και στη λεζάντα της έγραψε:

«Σβήσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της φίλοι, ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδώ και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι.
Εύχομαι, να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ!»

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Αθανασία Γκιζίλη γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1924 στη Σάμο και υιοθετήθηκε από την οικογένεια Καλαϊτζή την οποία και ακολούθησε για να ζήσει στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τα λεγόμενα της εποχής μπουλούκια για να γίνει τη δεκαετία του '60 μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες και ακριβοθώρητες τραγουδίστριες της εποχής. Τραγούδησε καθ' όλη τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της δημιουργίες των πιο σπουδαίων συνθετών και γνώρισε τεράστια επιτυχία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

mde

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved