«Λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια & βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια & απήγαγαν τον Καρρά»
Showbiz

«Λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια & βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια & απήγαγαν τον Καρρά»

Στο Στούντιο 4 καλεσμένος βρέθηκε ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης και μίλησε για τη σχεδόν κινηματογραφική απαγωγή του αξέχαστου τραγουδιστή πριν από μερικά χρόνια.

Ο Θάνος Κανούσης ο οποίος έχει περιγραφές από τον ίδιο τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά όταν έγραφαν μαζί τη βιογραφία, περιέγραψε με τη σειρά του το πώς είχε γίνει αυτή η απαγωγή η οποία ευτυχώς διήρκησε λίγες ώρες.

Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει στην βιογραφία του - Ο καρκίνος, η αιμόπτυση & ο Γολγοθάς

«Ήταν ακόμα πιο σκληρό. Ξύπνησε ο Βασίλης Καρράς για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο και άργησαν να τον πάρουν οι άνθρωποι» είπε αρχικά ο συγγραφέας και συνέχισε: «Ήταν εκεί δύο τύποι σαν καπνέμποροι και του είπαν ''άρχοντά μου εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι'' και ο Βασίλης τους είπε ότι ''αφού ξέρετε, πάμε''. Δύο άνθρωποι που έλεγαν ότι ήταν θαυμαστές του. Στην πορεία λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια και βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν.

Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό μέχρι τις 4 το πρωί και η συναυλία δεν έγινε. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν κι άλλοι καλλιτέχνες σε άλλα μέρη και τότε ο Βασίλης ήταν πρώτο όνομα. Ήταν πολύ κακή αυτή η στιγμή γιατί οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν πού είναι ο Βασίλης. Όταν τον βρήκε ένας αυγουλάς και επέστρεψε, δεν ήξεραν τι να κάνουν και ήταν σε μεγάλη απόγνωση» κατέληξε ο Θάνος Κανούσης.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved