O Πετρούνιας μιλάει για τις κόρες του: «Έχουν πάρει το πείσμα από μένα & τη γλυκύτητα της Βασιλικής»
Showbiz

O Πετρούνιας μιλάει για τις κόρες του: «Έχουν πάρει το πείσμα από μένα & τη γλυκύτητα της Βασιλικής»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην εκπομπή EQ μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Βασιλική Μιλλούση και φυσικά όταν η κουβέντα ήρθε στις κόρες του... έλιωσε! 

Αν και είναι άρχοντας των κρίκων, στο σπίτι είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς για τις μικρές του κόρες, την 5χρονη Σοφία και την 4χρονη Ελένη που φυσικά έχουν χρωματίσει τον κόσμο του!

Βασιλική Μιλλούση: «Δεν τηγανίζω στο σπίτι, δεν υπάρχουν διάφορες σοκολάτες για τα παιδιά»

petrounias.jpg

Όταν λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το τι έχει πάρει από εκείνον η κάθε μία και τι από τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας χωρίς περιστροφές παραδέχτηκε πως: «Οι κόρες μου έχουν πάρει το πείσμα από εμένα γιατί είμαι πολύ πεισματάρης και τη γλυκύτητά τους από τη Βασιλική».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η μία έχει πάρει την ευλυγισία της Βασιλικής και η άλλη τη δύναμη από εμένα. Γονιδιακά δηλαδή θα είναι κρίμα να μην ασχοληθούν με τον αθλητισμό εδώ που τα λέμε αλλά εγώ ως γονιός θα κάνω ό,τι θέλουν, δεν θα τις βάλω να κάνουν κάτι».

Όπως είπε, αν του ζητήσουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό θα το δεχτεί στο 100% όπως και οι δικοί του γονείς. «Η μητέρα μου με έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου να κάνω αυτό που ήθελα. Όταν αποφάσισα να σταματήσω δεν προσπάθησε να με πείσει για το αντίθετο... Απλώς με στήριζε. Νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved